Saffron Drewitt-Barlow a primit un cadou extravagant când era doar un bebeluș. Ce sumă enormă a cheltuit tatăl ei, Barrie

Barrie Drewitt-Barlow, unul dintre cei mai cunoscuți tați din Marea Britanie, a ajuns iar în atenția publicului după ce a dezvăluit că a cheltuit o sumă enormă pentru un inel pentru una dintre fiicele sale pe vremea când era doar un bebeluș.

Saffron Drewitt-Barlow a primit un cadou extravagant de la tatal ei atunci când era doar un bebelus

Profimedia

Barrie Drewitt-Barlow a devenit cunoscut în Marea Britanie după ce el și soțul său, Tony, au devenit primii părinți de același sex în țară, în 1999. Barrie e unul dintre tații lui Saffron Drewitt-Barlow, vedetă la rândul ei.

În total, Barrie are 6 copii și a dezvăluit recent că aceștia au acces nelimitat la banii lui atunci când vine vorba de cumpărături, scrie Daily Mail.

În vârstă de 51 de ani, omul de afaceri din Manchester a dezvăluit și unul dintre cele mai extravagante cadouri pe care i le-a făcut fiicei lui Saffron, acum în vârstă de 21 de ani.

Ce cadou extravagant i-a dat Barrie Drewitt-Barlow fiicei sale, Saffron

Potrivit lui Barrie, atunci când Saffron era doar un bebeluș, i-a dăruit un inel cu diamante și rubine în valoare de 500.000 de dolari. Mai mult, el susține că inelul iar fi aparținut lui Wallis Simpson, soția fostului rege al Marii Britanii, Edward al 8-lea, ce a fost forțat să abdice după căsătoria lor.

După ce a fost răsfățată cu astfel de cadouri în copilărie, Saffron continuă să aibă gusturi scumpe și acum.

Saffron, ce s-a născut în Manchester, Marea Britanie, dar acum locuiește în Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii, a vorbit despre cum își cumpără ea îmbrăcăminte, scrie Daily Mail.

”Magazinele alea groaznice, precum Forever 21 și Primark, nu mi-aș face niciodată cumpărăturile acolo,” a scris ea în rubrica ei numită Fabulous. ”Hainele Primark sunt dezgustătoare, nu știu să le facă. Nu m-ar deranja dacă ar avea haine okay, dar nu au.”

”Am fost o dată cu verișorii mei și nu era pentru mine, era totul oribil,” a continuat ea.

Cât despre garderoba ei, ce aparent are o valoare de peste 1 milion de dolari, Saffron a spus ca e plină de haine pe care le-a purtat o singură dată.

”Eu tratez hainele de parcă ar fi de unică folosință, le port o dată sau de 2 ori, după care fie le arunc, fie le îndes în dulap. Nu-mi place să port lucrurile din nou, care e rostul? Toată lumea te-a văzut deja îmbrăcată în aia.”

Cum a reacționat Saffron Drewitt-Barlow la logodna dintre tatăl ei, Barrie, și fostul ei iubit

Într-un interviu acordat The Sun, Saffron Drewitt-Barlow a vorbit despre cum tatăl său și fostul iubit vorbesc deschis despre relația lor de față cu ea și care sunt sentimentele ei legate de această logodnă.

Scott vorbește despre relația lor tot timpul,” a declarat Saffron Drewitt-Barlow. ”O dată mi-a zis ce a făcut cu el în mașină și am fost nevoită să spun ”okay, nu vreau să știu ce faci tu cu tatăl meu”.”

Deși Barrie s-a despărțit de soțul lui, Tony, în vârstă de 56 de ani, și s-a logodit cu Scott în august 2020, toți locuiesc în aceeași vilă de 6 milioane de lire sterline, ce are 10 dormitoare.

Scott și Barrie au devenit și părinții unei fetițe, pe nume Valentina, în luna septembrie a anului trecut. Deși are doar 8 luni, micuța Valentina calcă deja pe urmele surorii mai mari, cu o garderobă în valoare de 70 de mii de lire sterline.

”Nimic nu mă face mai fericit decât să îmi văd copiii fericiți atunci când le cumpăr cele mai noi haine de designer sau o mașină nouă,” a declarat Barrie pentru Fabulous Digital, scrie Daily Mail.

”Niciunul dintre copiii mei nu primește alocație, de ce ar fi nevoie de așa ceva? În schimb, Aspen, Saffron și Orlando, în vârstă de 17 ani, au un card de credit nelimitat. Pot să cheltuiască exact cât vor și la finalul lunii mă ocup eu de factură,” a declarat Barrie.

”Chiar săptămâna asta, Saffron a zburat în Las Vegas cu prietenii ei și nici n-a stat pe gânduri și a pus costul zborului privat, de 120 de mii de lire, pe cardul meu - chiar e fata lui tati,Ț a continuat Barrie Drewitt-Barlow despre cum își răsfață copiii cu unele cadouri extravagante. ”Poate pare extravagant, dar pentru Saffron și ceilalți copii ai mei, e modul lor de viață.”

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri