Salma Hayek, imagine în costum de baie la 54 de ani. Cum s-a fotografiat actrița

Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, iar dacă de-a lungul timpului a avut numai apariții impecabile în fața fanilor, iată că nu se sfiește să se pozeze complet nemachiată.

Salma Hayek, mereu preocupată de felul în care arată

Profimedia Images

Salma Hayek, apariție incendiară în costum de baie la 54 de ani

Recent, marea actriță a publicat pe contul de Instagram câteva imagini în care apare la plajă, într-un costum de baie din 2 piese, iar trupul ei este demn de invidie. Salma Hayek a ales și ea să petreacă ultimele zile ale anului 2020 pe plajă, la căldură.

Aceasta a avut și un mesaj pentru cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare: "Ultimele zile din 2020. Niciodată nu am fost mai recunoscătoare ca acum pentru faptul că mă simt bine, sunt sănătoasă și mă pot relaxa în natura."

Citește și: Salma Hayek, sexy în costum de baie la 54 de ani. Adevărul despre formele actriței hispanice

Deși a trecut demult de prima tinerețe, Salma Hayek rămâne în continuare una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz. Actrița s-a pozat complet naturală, a făcut și o poză de aproape în zona de sus a corpului, semn că se simte bine în pielea sa și că nu se sfiește să-și expună formele.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!Salma Hayek, mereu preocupată de felul în care arată

Salma Hayek este căsătorită cu Francois-Henri Pinault din anul 2009, iar din dragostea lor a rezultat o fată absolut superbă, Valentina Paloma Pinault.

În trecut, Salma a spus în nenumărate rânduri că nu a fost mereu mulțumită de felul în care arată. Deși a fost mereu considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, acesta a spus că atunci când era tânără, era mereu nemulțumită de felul în care arăta, dar că acum și-a găsit echilibrul.

Citește și: Salma Hayek arată ca o zeiță, la aproape 54 de ani! S-a fotografiat în costum de baie, fără pic de machiaj, și a făcut o dezvăluire senzațională!

Actrița este una dintre cele mai urmărite personalități de la Hollywood pe rețelele de socializare. Peste 16 000 000 de oameni sunt mereu curioși să afle ce mai face sau dacă a mai publicat imagini noi.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri