Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun. Mesajul emoționant pe care l-a transmis sportiva

Retrasă din sport în 2014, Sandra Izbașa rămâne în atenția fanilor, care vor tot timpul să știe ce se mai întâmplă în viața ei. Recent, fosta gimnastă și-a surprins fanii cu o veste importantă. Frumoasa blondă și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat celebru. Multipla campioană olimpică a fost cerută în căsătorie de nepotul faimosului Ștefan Bănică.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun de către Răzvan Bănică. Mesajul emoționant pe care l-a transmis sportiva

Hepta

Deși discretă când vine vorba despre viața personală, campioană olimpică a împărtășit cu fanii săi unul dintre cele mai importante momente din viața sa: "DA !" Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1
25.12.2020 #isaidyes",
a scris Sandra Izbașa.

Sandra Izbaşa, cerută în căsătorie de Răzvan Bănică

Răzvan, în vârstă de 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie, a făcut publică o fotografie în care apare cu Sandra pe Instagram.

Sandra are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. Fosta sportivă, în vârstă de 30 de ani, s-a retras din activitatea de gimnastă în 2014.

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură. Fosta gimnastă are două medalii de aur la Jocurile Olimpice - una la sol, obținută în 2008, la Beijing și alta din 2012, de la JO organizate la Londra.

La colecția de medalii de aur, argint și bronz a adăugat și cursurile de teatru și nu a mai durat mult până ce regizorul Iura Luncașu a decis s-o distribuie în filmul său, „Faci sau taci”.

Ultima relație pe care Sandra Izbașa a avut-o a fost cu dansatorul Petrișor Ruge. Cuplul a rezistat ani buni, dar se pare că legătura dintre ei nu a fost destul de puternică.

Ultimele știri