Sandra Mutu, într-o rochie neagră răvășitoare. Cum s-a fotografiat soția lui Adrian Mutu în noaptea de Revelion

Sandra Mutu este recunoscută pentru frumusețea ei sclipitoare, fiind admirată pentru silueta ei și stilul vestimentar pe care îl are.

Sandra Mutu, într-o rochie neagră răvășitoare. Cum s-a fotografiat soția lui Adrian Mutu în noaptea de Revelion

instagram

Soția lui Adrian Mutu a fost mereu apreciată pentru frumusețea, delicatețea și feminitatea ei. În noaptea dintre ani, frumoasa brunetă a purtat o rochie neagră, mulată, cu mâneci din dantelă, zâmbind plină de entuziasm pentru noul an, alături de soțul și băiețelul lor.

Fotografia postată de Sandra pe contul ei de Instagram a strâns peste 1.700 de aprecieri în doar 2 ore. Adrian Mutu se consideră norocos să aibă alături o soție atât de frumoasă. De curând, Sandra a fost inclusă în topul celor mai frumoase soții de fotbaliști. Prin urmare, Briliantul are cu ce se mândri. El și Sandra au împreună un băiețel pe nume Tiago, în vârstă de 3 ani.

Adrian Mutu, un tătic fericit

Adrian Mutu, fost fotbalist și actual antrenor al naționalei de tineret a României, a avut parte de căsnicii eșuate până să o găsească pe actuala sa soție, Sandra Mutu.

Tiago este mezinul familiei. Adrian Mutu mai are trei copii, un băiat și două fete, din alte căsnicii. Cel mai mare este însă Mario Mutu, în vârstă de 18 ani, fiind rodul iubirii lui cu Alexandra Dinu. Fotbalistul de laudă și cu frumoasele Maya și Adriana, în vârstă de 14 respectiv 12 ani, care s-au născut în urma căsniciei sale cu Consuelo Matos Gomez.

Extrem de mândru de cei patru copii ai săi, Adrian Mutu nu ratează vreo ocazie să posteze pe pagina sa de Instagram fotografii cu aceștia.

Tiago, fiul cel mic al lui Adrian, îi calcă deja pe urme. Antrenorul l-a dus pe cel mic la o școală de fotbal. La vârsta de 3 ani, micuțul se joacă toată ziua cu mingea prin casă și vrea să învețe acest sport.

Mario, fiul mai mare al lui Adrian Mutu, este și el focusat pe sport. Acesta iubește baschetul și îl practică de mai mult timp.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Ce soții a avut Adrian Mutu

"Briliantul" s-a iubit cu cele mai frumoase femei pentru că nu a făcut furori doar în lumea fotbalului, dar și în rândul femeilor. Viața lui amoroasă a fost plină de evenimente. După două căsnicii eșuate, se pare că a treia oară a fost cu noroc.

Alexandra Dinu

Alexandra Dinu a fost prima soție a lui Adi Mutu. Căsnicia lor a durat doar 2 ani, din 2001 până în 2003. Cucerit de frumusețea blondei, Mutu făcea marele pas la doar 22 de ani. Deși relația lor a fost scurtă, cei doi au devenit părinții lui Mario, acum în vârstă de 18 ani.

Consuelo Matos Gómez

A doua căsnicie a jucătorului de fotbal a durat ceva mai mult. Consuelo Matos Gómez și Adrian Mutu au fost căsătoriți din 2005 până în 2013. Toată lumea spunea despre cei doi că formează cuplul perfect și îi vedeau împreună pe viață. Superba dominicancă i-a dăruit atacantului două fete.

Sandra Bachici

Adrian Mutu și-a găsit în cele din urmă perechea. Sandra Bachici a devenit din 2017 Sandra Mutu. Fosta Miss România i-a dăruit ''briliantului'' un băiețel, pe care cei doi amorezi l-au botezat Tiago. Modelul are doar 26 de ani, însă vârsta nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei.

Ultimele știri