Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Sânziana Negru, o celebră bloggerită, prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Brazilia

Sânziana Negru, o celebră bloggerită din România, a fost prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Brazilia. Peste 100 de mii de oameni au devenit violenţi, iar poliţia a intervenit în forţă pentru a-i putea dispersa.

Nu sunt imagini d ela vreun război, ci din cea mai recentă vacanță a unei dintre cea mai cunosută bloggeriță din România. Ceea ce s-a vrut un concediu de vis, s-a transformat într-un coșmar pentru Sânziana Negru, care, fără voia ei, a fost prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Rio De Janeiro.

De cum a ajuns în Brazilia, vedeta s-a cazat la unul dintre cele mai frumoase hoteluri situat foarte aproape de plajă. Vedeta a apucat să se bucure preț de câteva ore de priveliștea oferită de cele mai cunoscute plaje de la Rio de Janeiro.

Ceea ce trebuie să fie o seară în care brazilienii să se distreze la un concert, s-a transformat într-un real război. Din spusele Sânzianei Negru, peste 100.000 de oameni s-au adunat pentru a se bucura de muzică, însă din cauza alcoolului aceștia au devenit violenți: „A fost un concert la care s-a băut, nu mult, foarte mult, și nu-mi dau seama dacă așa petrec ei de obicei, adică dacă se lasă cu poliție mereu, sau azi a fost doar o excepție. Asta e și partea negativă a acestui oraș, pe lângă peisajele frumoase”, a spus Sânziana.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro