Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Săptămână fierbinte pe Instagram. Care sunt cele mai hot poze publicate de vedete

Toamna a început deja, însă vedetele și-au încântat fanii pe rețelele de socializare cu poze demne de toiul verii.

Printre vedetele care au încins rețelele de socializare se numără Kylie Jenner, ce și-a obișnuit deja fanii cu imaginile ce îi pun în evidență formele pe care le-a obținut în ultimii ani. Tânăra nu se sfiește să își arate nici câștigurile materiale, în fundalul imaginii fiind mai multe mașini luxoase.

Kylie a publicat și o altă imagine pentru fanii săi, de această dată pozând într-un costum de baie ce abia îi acoperă formele pe care le etalează frecvent pe rețelele de socializare.

7th day of fall 👙

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Nici fortbalistul american Eric Decker nu s-a lăsat mai prejos. El a publicat o poză nud, în care e acoperit doar de o carte de bucate.

Jesy Nelson, din cadrul formației Little Mix, și-a încântat fanii cu o imagine realizată în timp ce purta doar un sutien albastru și o pereche largă de jeans. Nelson a vorbit în trecut de momentele grele prin care a trecut din cauza comentariilor răutăcioase despre formele ei voluptuoase.

Iggy Azalea, artistă originară din Australia, și-a etalat poesteriorul faimos într-un costum roz, foarte mulat, ce i-a pus în evidență formele care au făcut-o celebră în întreaga lume.

Bodysuit by @fashionnova 🌸🌺

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Recomandari