Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scandalul dintre Andreea Tonciu și soțul ei, departe de final! Ce spune Cristi Brancu despre relația lor: ”Fructul oprit va fi mereu mai gustos decât orice pe lumea asta! Ceva e limpede!”

Scandalul izbucnit între Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, la sfârșitul săptămânii trecute, este departe de a se fi încheiat. După ce Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre relația brunetei, acum Cristi Brancu a făcut public un mesaj dur.

Scandalul izbucnit între Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, la sfârșitul săptămânii trecute, este departe de a se fi încheiat. După ce Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre relația brunetei, acum Cristi Brancu a făcut public un mesaj dur.

Într-o postare pe blogul personal, Cristi Brancu a explicat că relația dintre cei doi soți s-a deteriorat după ce Andreea Tonciu a obosit să mai respecte interdicția pusă de soțul ei.

“Iubirea înseamnă să fii TU. Și acum, și în veacul vecilor. Amin.
Și nimic nu trebuie să te schimbe, nicio opreliște, nicio constrângere. În dragoste nu există NU. Nu există NU AI VOIE. Ci doar ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ORICE, ȘI LUMEA.

Vorbim despre povestea uneia dintre cele mai vesele fete din România. Se numește Andreea Tonciu. Indiferent dacă e genul tău, cititorule, sau nu, e bine să reții, în cunoștință de cauză, că Andreea Tonciu nu își număra bărbații din viața ei cu zecile. Nu a trăit niciodată cu un bărbat pentru banii lui. Poate doar dorința ei de a fi celebra a îndemnat-o către o sumedenie de gesturi, unele extravagante, altele mult prea frivole. Dar era felul ei gălăgios de a petrece, într-o lume de fete de oraș în care s-a simțit că peștele în apă.

Nu am fost fanul ei niciodată, nu-mi plac stridențele, dar am reținut, în modul sau foarte “decibelic” de a trăi, o sinceritate care valorează mai mult decât mii de femei ipocrite care pozează în sfinte, dar au făcut cele mai mari mizerii existente.

Într-o bună zi, când credea că o dragoste adevărată, pe viață, e greu de găsit, Andreea l-a găsit pe el. Soțul. Genul discret de băiat din oraș. Iubirea lor, căsnicia lor, copilul minunat, totul contura o Tonciu evoluată. În fond, această prima generație a pițiponcelii s-a liniștit. Numai că Andreea devenise tăcută, reținută. Dincolo de ziduri nu era însă dorința ei de a renunța la distracția lumii, ci o interdicție. A soțului.

Unde există interdicție nu există iubire. Dar Andreea a acceptat embargoul ani de zile. Noua Andreea Niculescu nu mai e decât în parte Andreea Tonciu, deși erau una și aceeași persoană.

Dar nu pentru multă vreme. Fructul oprit va fi mereu mai gustos decât orice pe lumea asta. Andreea s-a visat Niculescu, dar nu a încetat niciodată să fie Tonciu. El, orgolios, a plecat, ea a revenit pe mese, unde visa.

Ceva e limpede: ea l-a iubit mai mult. Pentru că, în ciuda firii, a identității sale publice, a ales să renunțe la ea, de dragul sentimentellor lui.

El a iubit, dar nu știu exact ce a iubit. Nu sunt convins că a iubit-o pe acea Tonciu. Pentru că iubești o femeie așa cum este, pentru ceea ce este. El nu a iubit-o pe acea Tonciu, ci pe cea cu același chip, dar cu alt comportament. Și nu e sigur că ceea ce se poate naște în loc are tot atâta sare și piper. Dar nu a înțeles că era doar o femeie cu sufletul în carceră?”, a scris Cristi Brancu pe blogul său.

Recomandari