Scarlett Johansson si Ryan Reynolds si-au finalizat divortul

Pentru Scarlett Johansson si Ryan Reynolds nu mai exista cale de intoarcere. Si asta pentru ca divortul lor a fost finalizat. Cele doua staruri s-au despartit in luna noiembrie, dupa doi ani de mariaj si trei de relatie, citand divergente ireconciliabile.

Potrivit documentelor, perechea nu are un contract prenuptial, ceea ce inseamna ca bunurile acumulate in timpul casatoriei vor fi impartite.

Vorbind despre separare luna trecuta, starul din „Green Lantern" a marturisit: „Oricine trece printr-un divort sufera mult, dar va iesi la liman. Eu nu am facut-o inca. Deloc. Dar imi dau seama ca, daca am supravietuit, exista optimism. Cum ar putea sa nu fie? Nu cred ca vreau sa ma casatoresc din nou. Dar mereu reevaluezi aceste lucruri".

Daca pentru Ryan divortul s-a dovedit mult mai dificil, nu acelasi lucru a fost valabil si pentru Scarlett. Actrita s-a cuplat la inceputul acestui an cu Sean Penn, dar s-au despartit dupa trei luni de relatie.

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri