Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Schimbare curajoasă de look pentru Jennifer Lopez. Cum arată acum și cu ce ținute sexy a impresionat la American Music Awards

Jennifer Lopez a făcut senzație pe scena American Music Awards în acest weekend. Celebra artistă a atras atenția cu cea mai nouă schimbare de look a sa și cu cele mai noi piese alături de Maluma.

Jennifer Lopez, apariție de senzație pe scena American Music Awards

La American Music Awards au fost prezente vedete precum Justin Bieber, Shawn Mendes, Billie Eilish, The Weeknd, Dua Lipa, Katy Perry, dar și Jennifer Lopez și Maluma.

Jennifer Lopez s-a prezentat la gală într-o ținută argintie formată dintr-o fustă și o bluză cu mâneci lungi și un decolteu generos. Pentru coafură, artista a optat pentru un wet look și o cărare pe mijloc. Părul scut, până la umeri, i-a pus în evidență ținuta.

Când a urcat pe scenă artista de 51 de ani a purtat un costum negru extrem de sexy.

Jennifer Lopez a făcut senzație pe scenă alături de Maluma, interpretând piese din comedia romantică în care colaborează și care urmează să apară: „Marry me”.

În timp ce interpreta piesele „Pa' Ti” și „Lonley”, luminile în dungi, ofereau o notă de mister și îi scoteau în evidență celebrei artiste formele de invidiat.

JLO și Maluma, au avut momente sexy împreună, în timp ce artista se afla pe masă și se mișca lasciv.

„Sunt extrem de entuziasmată pentru că e pentru prima dată când oamenii îi pot vedea pe Kat și Bastian, personajele noastre din Marry Me, filmul care va apărea în luna februarie”, a scris Jennifer Lopez pe rețelele sociale.

Recomandari