Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Se ascut sabiile! Pepe si Oana Zavoranu dau inca o lupta la tribunal

S-au despartit. Si s-au despartit cu scandal. Si-au aruncat vorbe grele. Si acuze pe care le sustin, cu tarie, si in ziua de azi. Pepe e la a doua casnicie si e proaspat tatic. Oana are si ea un iubit. Dar cei doi inca se lupta prin instante.

Pepe o vrea pedepsita pe Oana pentru ca, atunci cand au incheiat socotelile unul cu celalalt, Oana i-a vandalizat apartamentul. Si l-ar fi lasat si fara bani.

Mai exact, peste 60.000 de euro. Atat spune Pepe ca i-ar fi disparut din seif. A facut plangere, insa procurorii nu au inceput urmarirea penala fata de Oana Zavoranu, pe motiv ca nu sunt probe care sa demonstreze fapta. Acum, artistul a atacat in instanta decizia anchetatorilor. Si urmeaza o noua lupta la tribunal.

"E un drept pe care mi-l cer in instanta si am incredere in justitia din Romania", spune artistul.

Oana Zavoranu, Pepe, dar si Ana Maria Prodan sunt citati pentru a se prezenta la Judecatoria Sectorului 3. Sotia antrenorului Stelei este acuzata ca a ajutat-o si ea pe Oana sa fure lucruri din domiciliul conjugal. Mai clar, i-ar fi pus la dispozitie o masina ca sa care lucrurile in noul domiciliu.

Recomandari