Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Seal, dat in judecata de organizatorii concertului de la Bucuresti

2.000 de romani au fost lasati cu ochii-n soare de Seal. Cu cinci ore inainte de concertul de la Sala Palatului, echipa artistului a anuntat ca a anulat concertul din motive tehnice. Organizatorii au amenintat ca-i vor da in judecata pe englezi, care au vrut sa plece cu banii pe care i-ar fi primit in avans.

Neoficial, britanicul ar fi refuzat sa mai cante la Sala Palatului cand a aflat ca s-au vandut 2.000 de bilete, iar sala urma sa fie pe jumatate goala. Oficial, Seal a renuntat la concert cu doar cinci ore inainte sa urce pe scena, din motive de securitate.

“Mi-a transmis un mesaj la ora 08:40 ca vrea sa anuleze show-ul, fara sa discute mijloacele tehnice potrivite pe care le aveam”, a declarat Cristian Singer, responsabil cu detaliile tehnice. Organizatorii spun ca au pus la dispozitia echipei de productie un suport fixat in podeaua scenei, care ar fi putut suporta pana la sase tone. O greutate dubla fata de cea a echipamentului folosit de artist. In plus, totul era pregatit in backstage, iar onorariul a fost platit in avans, la fel si camerele de hotel.

“Mi-au spus ca ei vor sa tina banii si sa plece acasa, nu suntem in junga aici”, a declarat Marcel Avram. Pentru asta, organizatorul il va da in judecata pe artist. Iar de astazi, cei 2000 de oameni care si-au cumparat bilet la concert isi vor putea recupera banii.

Concertul de la Bucuresti este al treilea anulat in acest an de Seal, iar tabloidele sustin ca artistul nu ar mai fi acelasi dupa despartirea de supermodelul Heidi Klum. Artistul a fost casatorit cu Heidi sase ani si a trait o mare dezamagire, cand a aflat ca fosta sotie l-a inselat cu bodyguard-ul.

Foto: Hepta

Recomandari