Antena Căutare

Sebastian Stan va juca într-un film despre casetele indecente ale Pamelei Anderson. Cu ce blondă superbă va filma scene fierbinți

Actorul Sebastian Stan a fost ales pentru un rol extrem de sexy. Fanii îl vor putea vedea pe starul român într-un film despre casetele indecente ale Pamelei Anderson și ale fostului soț, Tommy Lee. Sebastian Stan va fi protagonistul unor scene fierbinți alături de o blondă superbă.

Actorul român Sebastian Stan Galerie
Sebastian Stan va juca într-un film despre casetele indecente ale Pamelei Anderson | profimediaimages.ro

Casetele indecente cu Pamela Anderson și Tommy Lee din luna de miere vor face subiectul unui film. Românul Sebastian Stan a acceptat să se implice în acest proiect extrem de promițător. Fani din întreaga lume îl vor putea urmări pe starul din ''Marvel'' în ipostaze incendiare, alături de una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood.

Cu ce blondă va filma Sebastian Stan scene fierbinți

Sebastian Stan va juca alături de actrița Lily James în seria intitulată Pam & Tommy, despre celebra casetă erotică din luna de miere a Pamelei Anderson cu Tommy Lee, bărbatul care i-a fost soț timp de 3 ani de zile.

Inițial, James Franco a fost selectat să interpreteze rolul excentricului fost soț al Pamelei Anderson, însă în cele din urmă sex-simbolul român, Sebastian Stan, va fi Tommy Lee.

Citește și: 3 actori români care au dat lovitura la Hollywood. Sebastian Stan, primul român care a jucat un erou Marvel

Seria Pam & Tommy va urmări să adapteze povestea reală a cuplului. Acțiunea are în vedere prima întâlnire a celor doi în 1995, căsătoria lor la doar 4 zile după ce s-au cunoscut și scandalul cu Internet Entertainment Group, care le-a distribuit videoclipul privat.

Povestea casetelor indecente ale Pamelei Anderson cu Tommy Lee, fostul soț

Povestea amoroasă dintre Anderson și Lee s-a aflat mult timp pe prima pagină a tabloidelor. Vestea că cei doi au filmat o casetă sexuală în luna de miere a fost un subiect comentat multă vreme. Însă detaliul cel mai interesant este că acea casetă a fost furată și pusă la dispoziția publicului, fără acordul lor.

Vezi aici GALERIA FOTO

Caseta a fost cumpărată şi vândută de Internet Entertainment Group

Potrivit collider.com, un electrician pe nume Rand Gauthier, a furat caseta sexuală după ce cuplul l-a concediat. Acesta a susținut că plecarea sa nu a fost deloc pașnică. Tommy Lee a îndreptat către el un pistol și i-a spus să părăsească proprietatea, amenințându-l. Luni mai târziu, bărbatul s-a întors și a furat un seif care conținea celebra casetă, care a fost făcută pe un yacht. Lee a bănuit inițial că Gauthier are un complice în acest caz controversat.

Gauthier se învârtea în cercurile sociale din lumea pornografiei, așa că s-a aliat cu un prieten pe nume Milton Ingley pentru a face un număr mare de exemplare și a le vinde online pentru aproape 60 de dolari. Luni de zile Pam și Tommy nici măcar nu știau că seiful lor lipsea, iar în momentul în care au aflat că videoclipul lor intim circula online, au intentat un proces de 10 milioane de dolari.

În noiembrie 1997, la doi ani după ce filmul original a fost furat, Pam și Tommy au semnat drepturile de autor cu Seth Warshavsky, care ulterior a încheiat un acord cu Vivid Entertainment pentru a vinde legal copii fizice ale filmului pe mai multe platforme. Caseta indcentă i-a adus lui Warshavsky sume colosale. În cele din urmă, Pamela Anderson și Tommy Lee l-au dat în judecată, iar compania sa Internet Entertainment Group a fost obligată să plătească fiecăruia câte 740.000 de dolari.

Gest extraordinar după divorț. Câți bani a donat fosta soție a celui mai bogat bărbat din lume după ce a fost înșelată... Actrița care a pozat fără pantaloni pentru iubitul ei. Imaginile cu Halle Berry au ajuns pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x