Căutare Live

Selena Gomez a fost fotografiată la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne

Selena Gomez a fost fotografiată la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne.

Gomez urmează să apară în cel de-al doilea sezon al seriei Only Murders in the Building, iar filmările vor începe curând

Profimedia Images

Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de fotografiat au fost tot timpul ațintite asupra celor două vedete care s-au distrat fără a ține cont de nimic.

Selena Gomez a fost fotografiată la un meci de baschet

Selena Gomez a fost surprinsă de fani la un meci de baschet din New York. Vedeta a împărțit cu prietena sa cea mai bună, Cara Delevingne, un moment deosebit. În timpul meciului cele două au fost surprinse de camera principală în celebrul segment ”kiss cam”. Vezi imaginile AICI!

Cara nu a știut cum să reacționeze, așa încât și-a întors obrazul, iar Gomez a sărutat-o rapid. Momentul a fost filmat de către fani, iar ulterior încărcat pe rețelele sociale. Actrița în vârstă de 29 de ani s-a bucurat de puțin timp liber. În ultima vreme, agenda sa a fost destul de încărcată.

Citește continuarea articolului aici!

Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, au, iar, probleme cu legea. DIICOT vrea confiscarea unui pistol cu tot cu mun... Alessandra Ambrosio a dat frâu liber sentimentelor în apa mării, în vâzul tuturor. Scene fierbinți cu partenerul...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri