Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Justin Bieber, ce i-ai făcut? Selena Gomez s-a îngrășat după despărțirea de cântăreț! Imagini uluitoare! Foto

Selena Gomez s-a îngrășat, după ce s-a despărțit de Justin Bieber, iar el s-a căsătorit cu modelul Hailey Baldwin, devenind aproape de nerecunoscut.

Selena Gomez.

Recent, Selena Gomez a participat la American Music Awards, dar nu a reușit să facă „senzație” cu ținuta aleasă pentru covorul roșu.

Într-o rochie galbenă și lucioasă, Selena Gomez a fost pusă mai degrabă într-o postură proastă de ținuta ei.

În loc să îi pună în valoare cele mai frumoase trăsături pe care le are în prezent, rochia i-a scos în evidență Selenei Gomez tocmai silueta mai puțin armonioasă decât cea cu care o știau fanii ei.

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez va lansa al treilea album de studio, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, pe 10 ianuarie 2020, potrivit Universal Music.

Noul material semnat Selena Gomez, botezat de fani „SG2”, va include cele mai recente două single-uri ale ei, „Lose You To Love Me” şi „Look At Her Now”.

El urmează să apară după cinci ani de la „Revival”. Setlistul nu a fost încă dezvăluit.

Selena Gomez, născută pe 22 iulie 1992, în Texas, a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în serialul „Wizards of Waverly Place” (2007 - 2012), difuzat de Disney Channel. La sfârşitul lunii august 2016, a anunţat că va lua o pauză în carieră pe termen nedefinit, pentru a-şi reveni după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale maladiei lupus cu care a fost diagnosticată în 2014. Artista a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei „Stars Dance”, în 2014, după acel diagnostic. A lansat două albume de studio - „Stars Dance” (2013) şi „Revival” (2015).

Recent, a jucat în regia unora ca Woody Allen („A Rainy Day in New York”) şi Jim Jarmusch („The Dead Don't Die”) şi a anunţat lansarea unei linii de produse cosmetice.

Justin Bieber și soția lui, Hailey, au avut o relație în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, când el se afla într-o pauză de la relația tumultoasă pe care a avut-o cu Selena Gomez. Apoi, după ce el și Selena Gomez s-au despărțit definitiv, în martie 2018, Justin Bieber s-a împăcat cu Hailey (Baldwin), în mai 2018 și s-a logodit cu aceasta, în iulie, după care s-au căsătorit.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro