Selly a făcut accident. Bolidul de 70.000 de euro al artistului, avariat serios în urma impactului. Video

Selly, cunoscutul vlogger din România, a trăit momente de coșmar după ce a făcut accident. Solistul și-a avariat serios bolidul de 70.000 de euro, cu care se lăuda pe internet. Fanii, prietenii, toată lumea a știut de super achiziția sa de lux. "Azi mi-am luat mașina visurilor mele", spunea fondatorul trupei 5gang în urmă cu o lună de zile.

Selly a făcut accident

Captură video

Doar că nu s-a putut bucura foarte mult de mașină. Din primele informații, accidentul a fost provocat de artist, el fiind cel care va trebui să plătească daunele.

În urmă cu aproximativ o lună, Selly luase permisul

Selly a luat permisul în luna noiembrie 2019 și imediat s-a lăudat cu achiziția bolidului de lux pe care singur și l-a făcut cadou. Fondatorul trupei 5gang le-a povestit fanilor cum a dat 70.000 de euro pe autoturism și le promitea că își va expune mașina și în clipurile pe care obișnuiește să le filmeze pentru YouTube.

Selly a făcut accident. Bolidul de 70.000 de euro al artistului, avariat serios în urma impactului. Video

Selly și-a luat bolid de lux

„Munca se răsplătește. Azi mi-am luat mașina visurilor mele. Mercedes cls 2019 450 4M. Urmează niște vlogguri tanc”, scria vloggerul pe Instagram.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri