Căutare Live

Selly, cea mai tare surpriza de Valentine's Day pentru iubita sa: ”Te iubesc, puiul meu!” Orice puștoaică visează la asemenea cadou

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi, a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un mod cu totul și cu totul inedit, iar surpriza pe care i-a pregătit-o iubitei lui a fost atât de mare, încât adolescenta a izbucnit în lacrimi. 

Selly nu obișnuiește să-și exprime sentimentele prea des, însă de Valentine's Day, acesta a decis să facă acest lucru, lăsând-o fără cuvinte pe iubita lui, Smaranda.

Astfel, după ce i-a spus că vor merge să mănânce într-un restaurant drăguț din Craiova, Selly a dus-o în fața celui mai mare panou publicitar din oraș, acolo unde tânăra a putut să admire o fotografie cu ei și un mesaj siropos.

”Mai știi când ți-am spus că ți-am pregătit o surpriză mică? Ei bine, te-am mințit un pic. Te iubesc, puiul meu!”, i-a spus el Smarandei, în timp ce o săruta.

Daniela Crudu l-a iertat pe iubitul bătăuș: ”S-au împăcat, i-a promis că-i va da o sumă mare de bani!”... O prezentatoare TV a fost găsită moartă în propria locuință. Vedeta s-ar fi sinucis chiar de Ziua Îndrăgostiților ...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x