Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Selly, mesaj emoționant despre mama lui, după accidentul de mașină! Ce a spus despre femeia care i-a dat viață

Selly, care a fost implicat recent într-un accident rutier pe care l-a provocat chiar el, a publicat un mesaj emoționant legat de mama lui.

Selly.

Celebrul Selly a provocat un accident cu mașina la doar o lună de când a reușit să-și ia permisul de conducere.

Reparația bolidului său costă cel puțin 5.000 de euro, iar Selly trebuie să acopere și reparațiile celeilalte mașini implicate în accident.

Vineri, Selly a publicat un mesaj în care a făcut referire la mama lui.

„Vă provoc din nou să apreciem împreună lucrurile frumoase și pozitive din jurul nostru. Astăzi aș vrea să vorbim despre profesorul vostru preferat. Încep eu. V-am tot povestit despre mamă mea că este profesoară de matematică și că tot ea este și profesorul pe care îl apreciez cel mai mult, în special pentru dedicarea pe care o are în această profesie și pentru faptul a investit extraordinar de mult timp în educația mea”, a scris Selly pe pagina lui de Facebook.

Mașina visurilor lui Selly a lovit lateral un alt autoturism, după ce solistul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Într-un story pe pagina sa de Instagram, membrul trupei 5Gang a declarat că nu și-ar fi dorit ca informația să devină publică, însă a vrut totuși să explice fanilor săi ce s-a întâmplat.

Recomandari