Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Selly se pregătește să lanseze un film: „Acum şase ani când m-am apucat de Youtube, râdeau copiii din clasă de mine”

Julia Marcan şi Andrei Şelaru, alias Selly, cum îl cunoaşte lumea în online, au trecut astăzi pragul la Observator. Deşi au ocupaţii diferite, un proiect îi aduce împreună pe platourile de filmare.

Selly lansează un film

Selly și-a transformat piedicile în rampe de lansare. Şi-a construit reţeta fericirii pe Internet. Acum, tânărul de 18 ani este cel mai urmărit vlogger român. În jurul lui a adunat o comunitate de două milioane patru sute de mii de abonaţi.

Iar pasiunile de atunci, sunt cariera de acum. Un singur clip al lui Selly strânge într-o singură lună, chiar şi 20 de milioane de vizualizări. Practic, tânărul a devenit un idol al adolescenţilor români. Şi se învârte într-o industrie care generază anual milioane de euro.

Şi, chiar dacă pe cont propriu scrie istorie în Youtube, Selly a înţeles că viitorul în vlogging este în gaşcă. Şi-a strâns prietenii şi împreună au creat unul dintre cele mai de succes proiecte din online. 5 Gang. O trupă care în acest an a susţinut, într-o singură zi, două concerte la Arenele Romane.

Filmul „5GANG - Un altfel de Crăciun” are avanpremiera în această seară, iar premiera în cinematografe va avea loc pe 27 decembrie.

Recomandari