Live acumFilm: Joc periculos
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Șerban Copoț, mândru de băiatului lui. Cum arată Tedi la 9 ani și cum l-au sărbătorit părinții

Șerban Copoț este mândru de familia lui. Ieri a sărbatorit ziua de naștere a lui Tedi, băiatul cel mare, care a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani. Prezentatorul de la „iUmor” a împărtășit această ocazie specială și prietenilor de pe rețele de socializare.

În prezent, Șerban Copoț are doi băieți, însă familia lui se va mări

Alături de fotografia postată pe Instagram, Șerban Copoț a mai adăugat și un text, prin care își manifestă iubirea față de fiul său, pe care îl mai alintă și “Marele T” sau “ Îmblânzitorul de Dinozauri”.

Reacțiile fanilor nu au întârziat, aceștia au ținut neapărat să îi transimtă prezentatorului, numai urări de bine, printre care “ La mulți ani!” și “Ce băiat mare ai! La mulți ani sănătoși și fericiți, dragilor!”

"9 ANI!!!! Pfui, cum trece timpul... Tedi, alias Marele T, aka Îmblânzitorul de Dinozauri, a implinit astăzi 9 ani. Te iubim mult puiule, si îți mulțumim din suflet că ne-ai învățat sa fim părinți. Eşti un copil cu un suflet de aur si sper ca viața să nu te schimbe niciodată. Îmi pare rău ca am fost nevoiți să te serbăm in condiții de pandemie, dar o să vină şi vremuri mai bune", a fost mesajul lui Șerban Copoț, prin care îi transmite fiului său că îl iubește.

În prezent, Șerban Copoț are doi băieți, însă familia lui se va mări. Prezentatorul, cât și soția acestuia așteaptă cel de-al treilea copil, care o să fie fată. Acesta a mărturisit că abia așteaptă să devină tătic de fetiță.

Îl puteți urmări pe Șerban Copoț în fiecare duminică, de la 20:00, la iUmor

Recomandari