Căutare Live

Serban Huidu a vorbit, in premiera, despre accident: "Sunt vinovat pentru ca eram pe contrasens"

Serban Huidu a rupt tacerea, dupa mai bine de un an de la tragicul accidentul pe care l-a provocat pe DN 1, in urma caruia si-au pierdut viata trei persoane. "Carcotasul" isi admite vinovatia, insa crede ca in timpul scurs de atunci a fost pe nedrept "demonizat" pentru cele intamplate.

intact images

Huidu spune ca a incercat sa ajute familiile victimelor in timpul scurs de la accident pana la stabilirea cuantumului daunelor morale pe care le vor incasa si a sponsorizat o cupa de schi infiintata in memoria unuia dintre cei decedati.

In anul scurs de la tragedia care i-a schimbat iremediabil viata si in urma caruia s-a retras din lumina reflectoarelor, realizatorul TV spune ca a incercat sa ajute familiile victimelor, dar ca s-a lovit in permanenta de un refuz, in special din partea familiei Balog.

"Ceea ce s-a intamplat, s-a intamplat! Dar nu poti sa nu te implici. Nu ai cum. Pe de alta parte, insa, orice ai face, nu poti sa-i mai aduci inapoi. Orice ai face! (...) Eu nu spun ca sunt nevinovat, pentru ca nu sunt!...Nu sunt!...Sunt vinovat, pentru ca eram pe contrasens!... Asa am si pledat. Numai ca de aici pana la a demoniza omul e o distanta foarte mare!", a declarat Huidu, pentru ziarul Ring.

S-au impacat! Johnny Depp i-a trimis flori si poeme actritei Amber Heard... Katie Holmes are un nou iubit, un actor mai tanar decat ea...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri