Căutare Live

Serban Huidu si-a suspendat blogul personal

La o zi de la scandalul declansat de atacul dur al lui Serban Huidu, blogul acestuia nu mai poate fi accesat. Realizatorul de televiziune si-a suspendat, pur si simplu, site-ul. Asta dupa ce a rabufnit ca un vulcan la adresa celor care indrazneau sa-l critice. Rudele victimelor lui Serban Huidu au declarat ca reactiile acestuia se incadreaza in comportamentul de zi cu zi al omului de televiziune.

"Serban Huidu = OJ SIMPSON AL ROMANIEI", scria un internaut pe blogul lui Serban Huidu. Vedeta a venit si cu un raspuns: "Ala a fost judecat pentru o crima! Eu pentru un accident! So go fuck yourself!".

Intr-un alt comentariu, un cititor scria: "Apropo, ai facut cu farurile cand ti-au aparut aia in fata?"

"Sper din tot sufletul ca niste faruri aprinse sa fie ultimul lucru pe care il vezi… nu e greu!", i-a raspuns Huidu.

Acestea sunt doar cateva dintre schimburile dure de replicide, pe blogul lui Serban Huidu, primele reactii in urma accidentului provocat de acesta.

Pentru prima data de la producerea accidentului, realizatorul TV explica pe blogul lui cum s-a intamplat accidentul. Avea viteza iar pe jos era mazga, asa ca masina a derapat si a intrat pe contrasens. Nu recunoaste insa viteza din expertiza si spune ca avea o viteza mult mai mica.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, Huidu circula cu 87 km/h, in conditiile in care limita legala era de 50 km/h.

"Da. Viteza de 78/h conform calculatorului de bord si 87 conform expertizei! Mare viteza!", scrie Huidu.

La o zi dupa ce postarile au aparut in presa, omul de televiziune si-a suspendat blogul. Rudele victimelor au aflat insa de reactia pe care a avut-o Serban Huidu. O reactie previzibila, sustine Elena Balog, sotia uneia dintre victime.

"Eu am citit blogul ca sa-mi iau niste informatii, am vazut ca le selecteaza, foarte putine sunt, si eu i-am trimis si nu au aparut. Este acelasi ton arogant si violent. El trebuia sa fie la inchisoare", a declarat femeia.

"Citeste ce insemna crima - definitia si sper ca-ti place noaptea…. esti ca ea! Nu vad cum te poti duce la inchisoare "din proprie initiativa", a mai scris Serban Huidu.

Serban Huidu a refuzat sa comenteze postarile de pe blog.

Trei oameni au murit in accidentul provocat de Serba Huidu. Condamnat la doi ani si oase luni de inchisoare cu suspendare, a fost obligat sa plateasca si daune de 360.000 de euro urmasilor victimelor. Pana acum, compania de asigurari, nu a dat niciun ban.

Sofia Vergara a intrat cu scandal in 2013: Logodnicul ei a facut o criza de gelozie... Mircea Badea: "Sergiu Nicolaescu a fost un copil care s-a jucat cum a vrut, cand a vrut si in ce fel a vrut"...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri