Serena Williams, apariția în costum de baie care a atras atenția fanilor. Puțini se așteptau ca sportiva să arate așa

Serena Williams, celebra jucătoare de tenis care face furori cu aptitudinile sale sportive, s-a lăsat fotografiată în costum de baie, spre surprinderea fanilor.

Serena Williams, celebra jucătoare de tenis care face furori cu aptitudinile sale sportive, s-a lăsat fotografiată în costum de baie, spre surprinderea fanilor.

Profimedia

Fotografiile făcute de paparazzii au atras atenția fanilor Serenei Williams când au văzut-o pe celebra sportivă într-un costum de baie alb, dintr-o singură piesă.

Deși probabil mulți se așteptau la o apariție fără cusur, Serena, care are un trup cu forme voluptoase a purtat un costum de baie alb, cu dungi galbene și roz, care i-au pus în evidență silueta.

Serena Williams în costum de baie la plajă

Fanii au observat imediat că picioarele ei nu sunt complet tonifiate, dar au apreciat apariția ei alături de soțul ei, Ohanian și fiica lor, Olympia. Deși pe picioare celulita era vizibilă, Serenei nu i-a păsat de felul în care a apărut la plajă și s-a bucurat de timpul ei liber.

Serena s-a relaxat la plajă în Franța alături de cei dragi după ce cu doar câteva zile în urmă fusese eliminată de la French Open în runda a patra.

Citește și: Serena Williams, într-o rochie amețitor de scurtă. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta din lumea sportului

În toate fotografiile surprinse de paparazzi, Serena apare zâmbitoare, bucuroasă de faptul că poate petrece timp cu familia ei. Ea și micuța ei s-au jucat în apă, iar Olympia îl privea pe tatăl ei cum se luptă cu valurile, potrivit Page Six.

Cum arată Olympia, fetița Serenei Williams

Serena Williams este o mămică sexy și pozează în ținute uimitoare ori de câte ori nu este pe terenul de tenis. Aceasta se mândrește cu fiica sa în vârstă de trei ani, Olimpia, iar ultimele fotografii au înduioșat pe toată lumea.

Faimoasa jucătoare de tenis a născut-o pe Olimpia în 2017 și, din nefericire, a suferit complicații ce i-au întârziat recuperarea.

Fiica ei a dorit și ea să învețe să joace tenis, iar Serena a înscris-o pentru a lua lecții. Antrenorul nu știe însă că mama fetiței este marea Serena Williams.

Citește și: Serena Williams, mai sexy ca niciodată într-un body decupat și cizme rosii, din piele. Fanii nu au avut ocazia să o vadă așa

Serena Williams a dezăluit în 2018 că suferă de depresie postnatală, după ce a dat naștere primului ei copil. Sportiva a povestit că nu poate scăpa de teama că nu va reuși să fie simultan o mamă bună pentru fiica ei, Olympia, și cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

Aceasta s-a confruntat cu probleme în a-și controla starea de spirit după ce a născut-o pe Olympia în septembrie, deoarece a avut o naștere dificilă. Ea a menționat că într-o zi a plâns necontrolat doar pentru că nu îi găsea biberonul fetiței. „Vreau să fiu perfectă pentru ea”, a povestit sportiva.

Ultimele știri