Căutare Live

SEXY în tinerețe, DOLOFANE la maturitate! Celebritățile care s-au îngrășat SERIOS de-a lungul timpului

În tinerețe, în momentul debutului, frângeau inimi cu silueta lor ireproșabilă, dar la maturitate au ajuns să fie de nerecunoscut. Iată lista vedetelor care au fost răpuse de kilograme

În tinerețe, în momentul debutului, frângeau inimi cu silueta lor ireproșabilă, dar la maturitate au ajuns să fie de nerecunoscut. Iată lista vedetelor care au fost răpuse de kilograme.

Elvis, Britney Spears, Val Kilmer, Alec Baldwin, Jessica Simpson, Steven Segal sau Russel Crowe sunt doar câteva dintre starurile mondiale care s-au îngrășat serios față de momentul în care se regăseau în vârful carierei.

Vedem diferențele în galeria foto de mai sus!

Divorț în lumea artiștilor! Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood și-a spus adio... Panică în showbiz! Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri