Sexy, într-un costum de baie roșu, cu părul răvășit. J. Lo a lăsat totul la vedere

Jennifer Lopez a postat pe pagina ei de Instagram un video în care le arătă urmăritorilor ei cum s-a distrat pe plajă, în vacanță. Ea a lăsat formele apetisante la vedere.

Sexy, într-un costum de baie roșu, cu părul răvășit. J. Lo a lăsat totul la vedere

profimedia

Frumoasa artistă și-a etalat corpul, la plajă, într-un costum de baie roșu, extrem de sexy. Cei 137 milioane de urmăritori de pe Instagram au copleșit-o cu complimente.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, s-a filmat și fotografiat relaxându-se pe o plajă din Miami, Florida, arătându-le tuturor silueta ei de invidiat. Peste costumul de baie, vedeta a purtat un halat Versace asortat, pe spatele căruia era inscripționat “J. Lo”, potrivit Daily Mail.

Multi-talentata artistă a decis că e timpul să se relaxeze după minunatul concert pe care l-a oferit în noaptea de revelion la evenimentul Rockin’ a lui Dick Clark.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cu bustul la vedere și etalându-și picioarele extrem de sexy, J. Lo i-a făcut pe fanii ei să vizualizeze video-ul de pe 12 milioane de ori. Arista are un abdomen lucrat și un fizic tonifiat, fiind extrem de preocupată de imaginea ei. Ea a declarat în repetate rânduri că face sport foarte des pentru că îi place să fie mereu în formă. Pe lângă mersul la sală, diva are și o dietă echilibrată, care merge mână în mână cu exercițiile ei fizice.

În noul videoclip, cântăreața face o piruetă pentru a lăsa la vedere posteriorul ei sexy ce se ascunde în spatele halatului și privește oceanul. Apoi, se întoarce zâmbind către camera, cu părul ei creț și răvășit, etalând o naturalețe aparte.

Jennifer Lopez, reprezentație Times Square

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite vedete la nivel internațional, iar de-a lungul timpului, show-urile s-au remarcat prin grandoare și originalitate.

Pentru că menține o strânsă legătură cu prietenii virtuali, Jennifer Lopez a postat în ultimele zile pe contul său de Instagram imagini din timpul repetițiilor, iar susținătorii au fost încântați de ce au văzut.

La evenimentul din Time Square au participat și alte nume mare, printre care se numără Billy Porter, Cyndi Lauper, Jimmie Allen, Machine Gun Kelly, Andra Day sau Gloria Gaynor.

Brandy, Doja Cat, Ella Mai, Lewis Capaldi, Maluma, Megan Thee Stallion, Miley Cyrus, Nelly și Saweetie au fost și ei alături de fani de pe Coasta de Vest prin intermediul unei transmisiuni live.

Evenimentele s-au desfășurat fără spectatori, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19.

Conform Daily Mail, în cadrul repetițiilor pentru show-ul din noaptea de Revelion, Jennifer Lopez a fost susținută de pe margine de logodnicul său, Alex Rodriguez.

Profesionistă și dornică ca totul să decurgă perfect, Jennifer Lopez a venit în New York imediat după Crăciun, iar de atunci a repetat asiduu alături de trupa ei de dansatori și de band-ul său. Americanii vor avea cu siguranță parte de un show de zile mari, iar trecerea dintre ani va fi una spectaculoasă, având în vedere că diva latino are spectacolul în sânge.

Ultimele știri