Sexy sau ce? Antonia are cel mai tare look de până acum: ”Probabil cea mai HOT femeie din Univers!”

Că Antonia e cea mai sexy femeie din România nu mai încape îndoială! Unde mai pui că e și femeie de casă, mamă a trei copii, deși n-are nici 30 de ani. 

Că Antonia e cea mai sexy femeie din România nu mai încape îndoială! Unde mai pui că e și femeie de casă, mamă a trei copii, deși n-are nici 30 de ani.

Printre hituri pe bandă rulantă, o relație extrem de populară cu Alex Velea și doi băieți frumoși pe care i-a dăruit artistului, Antonia nu contenește în a-și surprinde fanii cu cele mai sexy ipostaze.

Recent, artista a pozat pentru coperta unei reviste glossy și, printre imaginile de la pictorial, Antonia a postat câteva și pe conturile sale de Facebook și Instagram. Una din ele o înfățișează într-o manieră extraterestră. La propriu! ”WE ARE NOT THE SAME, I AM A MARTIAN!” (Nu suntem toți la fel, eu sunt marțian - n.r.)

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri