Sfâșietor! Mesajul transmis de o prietenă Denisei Răducu i-a lăsat pe fanii regretatei artiste în lacrimi: ”Prima toamnă fără tine pe pământ! Mi-e dor de tine și parcă pe zi ce trece e tot mai greu, tu nu mai ești aici!”

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă au trecut peste două luni jumătate de când Denisa Răducu a pierdut lupta cu boala necruțătoare de care suferea, artista a fost uitată de prieteni, fani și, mai ales, familie.

”Prima toamnă fără tine pe pământ! Mi-e dor de tine și parcă pe zi ce trece e tot mai greu, tu nu mai ești aici!”, i-a scris o prietenă pe pagina ei oficială. Fanii au fost impresionați de cuvintele acesteia și au dat Like comentariului.

Vă reamintim că artista  s-a luptat cu toată puterea pentru a învinge boala, dar din păcate, cancerul în metastaze nu a mai putut fi oprit.  Tânăra, în vârstă de 27 de ani, suferea de ciroză, iar familia ei a făcut eforturi supraomenești pentru a o face bine: internări în spital, angajarea unui psiholog personal, al unui bioenergoterapeut, ba chiar și o potențială vizită la o clinică din Cuba.

Din păcate, nimic nu a mai putut-o salva...

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe