Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Sfaturi prețioase pentru un corp de vis! Carmen Brumă are o siluetă perfectă, dar recunoaşte că poftele o bântuie şi pe ea! Cum evită vedeta capcanele alimentare

Carmen Brumă se mândreşte cu o siluetă de vis la care a reuşit să revină la scurt timp după naşterea băieţelului ei, Vlad. Vedeta a mărturisit că poftele o bântuie şi pe ea, dar că are o strategie cu care reuşeşte să le păcălească.

Carmen Brumă se mândreşte cu o siluetă de vis la care a reuşit să revină la scurt timp după naşterea băieţelului ei, Vlad.

Vedeta Happy Channel a mărturisit că poftele o bântuie şi pe ea, dar că are o strategie cu care reuşeşte să le păcălească.

"Poftele se educă, nu trebuie să se confunde cu foamea şi se mai şi ignoră. Noi avem tendinţa de a confunda foamea cu setea şi foamea cu pofta. Poftele ascund o lipsă a organismului. Spre exemplu, dacă ai o poftă nestăvilită de dulce, atunci ai lipsă de crom şi atunci e bine să inroduci în alimentaţia ta făinoasele. Ai voie să mănânci aproape orice dacă ştii cât şi când. Otrava este dată de cantitate. Drept urmare, există intoxicaţia cu apă. Dacă bei 8 litri de apă... Eu aveam o alimentaţie echilibrată şi înainte, deci mi-a fost uşor. Nu am mâncat niciun fel de carne care nu era bine preparată termic. Nu am mâncat brânzeturi. Am mâncat mult pe zona de fructe şi, o dată pe săptămână, dulce. Nu e momentul să te apuci de sport când afli că eşti gravidă, nu e momentul. Nu mi-am ascuns niciodată poftele. Nu am mai mâncat cartofi prăjiţi de vreo 10 ani. Aş mânca dacă mi-ar fi poftă, dar nu a fost cazul. Îmi place şi mie foarte mult pizza, îngheţata, îmi plac dulciurile. Pentru perioada asta de vară, o supă de roşii, cu orez brun, cu puţină mentă şi busuioc. Muşchiul de porc are acelaşi număr de calorii cu carnea de pui. De multe ori am senzaţia că produsele de porc sunt mai sigure decât cele din pui. Mie îmi plac baclavalele, un dulce foarte concentrat. Când am poftă, prefer să miros mâncarea. Nu există minuni atunci când e vorba de dietă. Există regim alimentar la care asociezi sportul şi mişcarea. Pentru rezultate spectaculoase şi imediate, sunt intervenţiile chirurgicale", a mărturisit Carmen Brumă la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Recomandari