Shakira, în mijlocul unui scandal imens. E acuzată că nu a plătit taxe de peste 15 milioane de euro. Ce a decis un judecător

Shakira face subiectul unui scandal de proporții de ceva timp. Cântăreața este acuzată că nu ar fi plătit impozite către statul spaniol în valoare de peste 15 milioane de euro. Un judecător s-a pronunțat în acest caz, recent.

Shakira, în mijlocul unui scandal imens. E acuzată că nu a plătit taxe de peste 15 milioane de euro. Ce a decis recent un judecător

Getty Images

Un judecător s-a pronunțat recent în cazul Shakirei, acuzată de fiscul spaniol. Sunt șase acuzații care i se aduc cântăreței, printre care neplata impozitului pe proprietăți sau pe venit, folosindu-se de o rețea de companii ce au sedii în paradisuri fiscale, a relatat presa străină.

Shakira, în mijlocul unui scandal de proporții. E acuzată că nu a plătit taxe în valoare de peste 15 milioane de euro. Ce a decis un judecător

Un judecător a decis recent că au fost adunate suficiente dovezi, de-a lungul a trei ani, pentru ca Shakira să ajungă să dea socoteală într-un tribunal din Spania, ceea ce ar trebui să se și întâmple. Cântăreața este acuzată că ar fi cauzat un prejudiciu statului spaniol în valoare de peste 15 milioane de euro, a relatat în acest articol Daily Mail.

Citește și: Pozele pe care Shakira le vrea șterse de pe internet. Imaginile de care se rușinează după ani de zile de la publicare

Procurorii din Barcelona o acuză pe Shakira că în anii 2012, 2013 și 2014, aceasta nu şi-ar fi plătit impozitele în Spania către stat, deşi locuia acolo, susțin aceștia, cu partenerul de viață, fotbalistul Gerard Pique. În apărarea ei, cântăreața a declarat că avea reședința în Bahamas în acea perioadă, iar în Spania doar făcea vizite "din când în când", a relatat Daily Mail.

Cântăreața columbiană a declarat, și anterior, că este nevinovată și a negat toate acuzațiile de fraudă fiscală adusă de autoritățile spaniole. Avocaţii ei au declarat că cea mai mare parte din câştigurile ei au provenit, până în 2014, din turnee internaţionale și, asemenea spuselor ei, cântăreața a locuit în Spania mai puțin de șase luni pe an, condiţia impusă de autorităţi pentru ca cineva să devină rezident fiscal în această ţară.

Dacă va fi găsită vinovată, Shakira ar putea face închisoare.

Citește și: Shakira, îmbrăcată toată în roșu, pe coperta revistei Vogue Mexic. Arată senzațional la cei 44 de ani. "Ești o zeiță"

Shakira și Gerard Piqué, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz

Shakira și Gerard Pique sunt împreună de mai bine de un deceniu. Chiar dacă nu sunt căsătoriți, cei doi au împreună doi copii și formează una dintre cele mai îndrăgite cupluri și familii din showbiz.

Relația lor a început în 2010, iar în 2013 s-a născut primul lor copil, un băiat pe nume Milan Piqué Mebarak. Doi ani mai târziu, Shakira și Gerard Piqué au întâmpinat cel de-al doilea copil al lor, pe Sasha Piqué Mebarak.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri