Shakira, ținută sumară cu posteriorul la vedere. De când a început o relație cu Pique, fanii nu au mai văzut-o așa

La 43 de ani, Shakira și-a păstrat frumusețea și formele care au consacrat-o. Cu toate acestea, încearcă să și le arate rar.

La 43 de ani, Shakira și-a păstrat frumusețea și formele care au consacrat-o

Hepta.ro

Artista a fost dintotdeauna discretă din fire, însă a pus mai mare accent pe intimitatea familiei sale odată ce a început să se întâlnească cu Pique.

Deși obișnuia să poarte ținute provocatoare, blondina a adoptat, în ultimii ani, look-uri mai cuminți și a preferat să se dedice în întregime micuților săi.

Citește și: Un nou membru în familia Shakirei cu Pique. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Având în vedere aceste lucruri, fanii săi au fost luați prin surprindere când Shakira a publicat o imagine în care poartă o costumație ce-i lasă la vedere posteriorul lucrat la sală.

Cum arăta Shakira înainte sa devină faimoasă

Înainte ca albumul „Laundry Service” din 1998 să îi aducă succesul comercial, Shakira a lansat mai multe discuri în limba spaniolă, în țara ei natală, Columbia.

Ea s-a născut și a crescut în orașul Barranquilla și a povestit că a scris prima poezie la patru ani. Ulterior, compozițiile ei au devenit melodii.

Citește și: Cum arată Shakira în costum de baie. Imaginea a strâns peste 4 milioane de like-uri

După ce a descoperit dansul din buric prin intermediul rudelor ei din Liban, Shakira și-a dat seama că vrea să devină artistă și a început să cânte la evenimente locale și spectacole de talente.

Așa a fost descoperită de un producător de teatru local, care a prezentat-o ​​directorilor de la Sony.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri