Căutare Live

Sharon Stone are o viață romantică “precum o glumă” la 62 de ani: “Niciodată n-am crezut că eram atât de sexy!”

E considerată una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, dar se pare că Sharon Stone nu a știut întotdeauna că are atuu-uri râvnite. Potrivit actriței de 62 de ani, viața ei romantică “e o glumă”.

Sharon Stone a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a jucat în filmul “Basic Instinct”, din 1992. În scurt timp, a devenit un sex simbol la Hollywood, scrie Fox News.

Într-un interviu recent cu Closer Weekly, actriță în vârstă de 62 de ani a declarat că deși e una dintre cele mai dorite femei din lume, viața ei romantică e “că o glumă”.

Stone a dezvăluit că a fost dată afară de pe aplicația de dating Bumble anul trecut pentru că nimeni nu știa că e chiar ea.

Despre faptul că a fost exclusă inițial de pe aplicație, Stone a spus: “E ca o glumă! Poate ar fi fost mai bine să rămân exclusă!”

Momentan, se pare că Stone a revenit pe Bumble și actrița a dezvăluit că îi place timpul petrecut pe aplicație.

“Chiar mă distrez,” a declarat ea. “Am întâlnit câțiva oameni drăguți și chiar mi-am făcut câțiva prieteni foarte drăguți așa.”

În cadrul interviului, ea a vorbit și despre procesul de îmbătrânire și cum are acum o atitudine mult mai relaxată atunci când vine vorba de întâlniri și romantism.

“Cred că alegi cum vrei să îmbătrânești,” a declarat ea. “Sunt sigură că am propriul destin și acum încerc să îl întâlnesc, cu câtă integritate pot, și să fiu deschisă la dezvoltare cât de mult pot.”

Cât despre statutul ei de sex simbol, Sharon Stone a declarat: “E foarte greu să mă lepăd de el. Marilyn Monroe a făcut filme care au contat, precum “Bus Stop”, dar toate lumea se așteaptă să fii așa tot timpul...vreau să zic, niciodată n-am crezut că eram atât de sexy!”

Elizabeth Hurley, apariție incendiară pe Instagram. A pozat în costum de baie la 55 de ani... Se laudă că merge mereu la sală. Cum arată Alina Eremia când renunță la haine și se pozează pentru Instagram...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri