Fostul sex-simbol, Sharon Stone, are un nou iubit tinerel! Iată cum au fost surprinși de paparazzi pe străzile Italiei

 

Sharon Stone are un iubit cu 10 ani mai tânăr! Actrița a fost surprinsă de curând, la Roma, la brațul noii sale cuceriri, Enzo Cursio. Ajunsă la vârsta de 60 de ani, fostul sex-simbol încă face ravagii printre bărbați. Noul său iubit este un jurnalist italian.

Cei doi au fost surprinși la cumpărături pe străzile Romei în repetate rânduri, țînându-se de mâna că doi adolescent. S-au cunoscut în urmă cu 5 ani la Varșovia, unde au rămas buni prieteni.

Dacă Sharon Stone este o legendă în industria filmului, și italianul se bucură de o carieră de succes și chiar a fost nominalizat anul acesta la Premiul Nobel pentru pace.

Sharon Stone s-a cuplat cu Enzo Cursio după ce s-a despărţit de un alt italian, magnatul Angelo Boffa, în vârstă de 41 de ani, împreună cu care a fost văzută ultima oară la începutul lunii octombrie. Sharon se află în Italia pentru un nou serial de televiziune intitulat “Noul papă”, continuarea serialului de succes “Tânărul papă”, de Paolo Sorrentino.

Cu o avere de 60 de milioane de dolari, Sharon Stone a fost căsătorită cu producătorul Michael Greenburg, între 1984-1990, şi cu ziaristul Phil Bronstein, între 1998-2000.  Are trei copii adoptaţi, Roan (16 ani), Laird (11 ani) şi Quinn (10 ani).facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI