Shiloh Jolie-Pitt, cea mai recentă apariție în public. Cum a fost pozată tânăra de 15 ani

Angelina Jolie a uimit într-o rochie galbenă superbă în ziua în care a împlinit 46 de ani. Câștigătoarea Oscarului a fost înconjurată de cei 6 copii ai ei, când a ieșit la cină.

Angelina Jolie a fost înconjurată de dragoste de ziua ei

Profimedia Images

Angelina Jolie a fost înconjurată de dragoste de ziua ei! Câștigătoarea Oscarului a împlinit 46 de ani vineri, 4 iunie și a sărbătorit cu o cină de familie, alături de copiii Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemeni, Vivienne și Knox, 12 ani. Familia actriței a luat cina la un restaurant de lux din Hollywood, unde au mâncat preparate de origine asiatică.

Shiloh Jolie-Pitt, cea mai recentă apariție în public

Shiloh a atras atenția tuturor, cu înălțimea ei, în timp ce mergea alături de mama sa într-un hanorac negru, blugi skinny și pantofi sport. Părul a fost prins într-o coadă de cal, ținându-și fața ascunsă în spatele unei măști. Sora mică, Vivienne seamănă atât de mult cu ea. Cu toate acestea, tânăra de 12 ani a adăugat ceva aspect look-ului ei, cu o pereche de pantaloni scurți și șosete galbene.

Angelina Jolie a uimit într-o rochie galbenă, superbă. Aceasta și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi de brand și o geantă neagră. Și Angelina a purtat mereu fața acoperită cu mască de protecție.

Băieții actriței au fost toți îmbrăcați casual. Knox a purtat un hanorac de culoare bej, pe care scria „Paris Fashion Week”, împreună cu pantaloni negri și o pereche de pantofi sport. Pax a optat pentru o cămașă roșie în carouri și pantofi stil bocanci, în timp ce Pax, care a obținut o diplomă la Universitatea Yonsei din Coreea de Sud, a asortat-o ​​pe sora mică Shiloh într-o ținută complet neagră.

Ieșirea în familie vine la doar 10 zile după ce Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, a câștigat custodia comună a copiilor Pax, Zahara, Shiloh și gemenilor, Vivienne și Knox, lucru confirmat printr-o sursă la HollywoodLife. Decizia a fost acordată după un proces lung în justiție care a durat cinci ani și după ce Angelina a depus mai multe acte care să dovedească că actorul a fost violent cu copiii.

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au început povestea după întâlnirea de pe platourile de filmare de la Domnul și Doamna Smith în 2006, căsătorindu-se oficial în august 2014. Cuplul a confirmat că s-au despărțit în septembrie 2016.

Angelina Jolie, revoltată după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor

Angelina Jolie a reacționat după ce a aflat că Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor lor. Decizia judecătorilor a venit la aproape cinci ani de la cererea de divorț a cuplului, timp în care Angelina Jolie și Brad Pitt ceruseră amândoi custodie exclusivă, conform presei americane, citată de AFP.

Angelina Jolie este „profund dezamăgită" de decizia pe care au luat-o judecătorii americani în procesul de divorț cu Brad Pitt, arată Us Weekly. Atât ea, cât și fostul soț ceruseră custodie deplină a celor copiilor, conform presei americane, citată de AFP, însă un magistrat din California a decis în mai 2021 să îi acorde drepturi și lui Brad Pitt.

Această ultimă decizie poate fi însă atacată în justiție, lucru pe care Angelina Jolie l-a făcut imediat. Ea a sesizat deja autoritățile competente pentru a obţine demiterea judecătorului în acest dosar, o procedură încă în desfăşurare.

Decizia custodiei comune a venit la aproape cinci ani de la cererea de divorț a cuplului și a fost luată de judecătorul pensionat John Ouderkirk, care oficiază într-un cadru privat şi nu într-un tribunal. Ea validează principiul custodiei comune, în care părinţii au drepturi egale, potrivit site-ului de ştiri TMZ. Totodată, această hotărâre a judecătorului se referă doar la copiii minori ai fostului cuplu, adică la cinci dintre cei șase copii. Maddox Jolie-Pitt este singurul major, are 19 ani.

Ultimele știri