Show și-așa: Proba care i-a pus în mare dificultate pe Lupu Rednic și Andreea Bănică

După muzică de calitate, dans și voie bună, Mirela Vaida a venit cu o provocare pentru invitații Show și-așa. 

Lupu Rednic s-a descurcat cum a putut, Andreea Bănică l-a alergat prin tot platoul la proba indiciului

Antena 1

Acesta le-a mărturisit că le-a pregătit o probă prin care vrea să afle care sunt afinitățile pe care artiștii le au unii față de alții. Din echipa artiștilor condusă de Andrei Ștefănescu a fost aleasă Andreea Bănică, iar din echipa popularilor, condusă de Liviu Vârciu a fost ales Lupu Rednic.

Proba a constat în atingeri corporale, mai precis "pipăieli" din partea lui Lupu. Soția i-a dat voie să se simtă bine, iar distracția a fost garantată. Îmbrăcată într-o rochie verde, mulată, Andreea Bănică le-a atras tuturor privirile și i-a delectat pe cei din platou cu un decolteu spectaculos.

Liviu Vârciu: "Trebuie să o pipăi, nu să o dezbraci."

Vezi AICI cele mai bune momente din Show și-așa!​

Lupu s-a descurcat cum a putut, Andreea l-a alergat prin tou platoul, dar într-un final indiciul a fost găsit. În decolteul vedetei era o poză cu Mioara Velicu, semn că din echipa popularilor, pe ea o admiră cel mai mult vedeta.

Andreea Bănică a făcut senzație în platoul Show și-așa, după ce a optat pentru rochia scurtă și mulată, și încă o dată a venit cu dovada că este una dintre femeile din România care au cele mai frumoase picioare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Andreea Bănică, poveste de dragoste impresionantă

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi se cunosc din adolescență și tot de atunci au și o relație. La cei 42 de ani ai săi, artista se poate considera o femeie norocoasă. Are un soț care o iubește și o respectă, doi copii minunați și o carieră de invidiat.

Pe lângă asta, vedeta are una dintre cele mai rezistente căsnicii din show-bizz-ul românesc. Cântăreața a avut însă parte de momente grele, în urmă cu câțiva ani, când a pierdut persoane foarte importante din viața ei: mama și tatăl, iar cel mai mare regret al său este că părinții ei nu au putut să o vadă în rochie de mireasă și nici nu i-au cunoscut copiii.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te AICI la spectacol!

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri