Show și-așa: A venit pe scenă și l-a cerut pe Liviu Vârciu alături de ea. Ce piesă i-a dedicat AMI artistului

Prima care a spart gheața din echipa artiștilor pop este AMI, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, despre care adesea s-a spus că este dovada clară că esențele tari se țin în sticluțe mici.

Prima care a spart gheața din echipa artiștilor pop este AMI

Antena 1

Aceasta, așa cum era de așteptat, a apărut în fața telespectatorilor cu o ținută absolut spectaculoasă, care i-a pus în evidență trupul tras prin inel. Ami a optat pentru noapte de Revelion pentru o salopetă argintie, strălucitoare, cu inserții aurii, la care a asortat o pereche de botine din catifea vișinie.

Dacă ținuta a fost una strălucitoare, la capitolul styling, AMI și-a lăsat părul lejer pe spate și a ales să poarte un machiaj discret.

Atunci când a venit în fața invitaților și gazdelor Show și-așa, AMI a ținut neapărat să-l aibă alături de ea pe timpul reprezentației pe nimeni altul decât Liviu Vârciu, prietenul ei de la Te cunosc de undeva.

Vezi AICI cele mai bune momente din Show Și-Așa!

Cântăreața a ales să-și delecteze publicul cu piesa Așa că beau de la Bosquito, melodie pe care a ținut neapărat să i-o dedice lui Liviu. S-au distrat, au dansat și s-au tachinat, dar la final momentul a fost suținut cu ropote de aplauze.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

AMI, câștigatoarea sezonului 15 Te cunosc de undeva

În finala sezonului 15 "Te cunosc de undeva!" s-au luptat pentru marele premiu AMI, Monica Anghel și Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Romică Țociu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, însă doar unul dintre ei a câștigat și anume AMI.

Artista a impresionat jurații cu transformările ei din cadrul emisiunii, iar finala a fost una spectaculoasă. Cântăreața a făcut un show pe măsură și a câștigat premiul în valoare de 15.000 de euro, bani care vor ajunge la o familie nevoiașă.

De-a lungul edițiilor, AMI a evoluat și a fost desemnată câștigătoare de mai multe ori, datorită modului în care cântă și dansează. Multe dintre momentele ei au fost perfecte din toate punctele de vedere. Aceasta s-a adaptat rapid stilurilor muzicale și de dans, întâmpinând provocările cu zâmbetul pe buze și profesionalism.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te AICI la spectacol!

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri