Show și-așa: Diana Matei, ținută spectaculoasă în seara de Revelion

Diana Matei se numără și ea printre cele mai frumoase vedete de la noi din țară, iar silueta sa nu are cum să treacă neobservată. 

Diana Matei se numără și ea printre cele mai frumoase vedete de la noi din țară

Antena 1

Diana a venit la Show și-așa însoțită de soț și de formația Cleante, band-ul care a acompaniat orchestral toate prestațiile de pe scenă ale artiștilor.

Îmbrăcată într-o salopetă roșie, peste care a pus un sacou lung, cambrat, Diana a făcut furori cu trupul perfect pe care îl posedă. În picioare a purtat o pereche de pantofi negri, cu toc înalt, iar la capitolul păr și machiaj, acesta a ales ceva simplu, care să-i încadreze perfect trăsăturile feței.

Diana a participat la cea de-a doua probă a indiciului alături de Jean de la Craiova, pe care l-a pipăit împreună cu Mirela Vaida, pentru a afla pe cine îndrăgește artistul din echipa condusă de Andrei Ștefănescu.

Vezi AICI cele mai bune momente din Show și-așa!

Pe cine oare? Pe nimeni altul decât Marcel Pavel, alături de care a și cântat piesa Dicta Mamo ChiBori. Pentru cei doi a fost o surpriză să fie împreună pe aceeași scenă și să interpreteze împreună o melodie atât cu tradiție.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste

Diana Matei și Marian Cleante au învins toate barierele sociale cu dragostea lor, iar acum formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România.

Cei doi sunt împreună de mai bine de 17 ani și au un băiețel superb. Chiar dacă părinții Dianei nu au fost de acord cu relația dintre ei pentru că Marian Cleante este cu 10 ani mai mare decât Diana și mai are încă 2 copii dintr-o altă relație, iubirea lor a triumfat.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată la Sala Palatului, acolo unde Marian Cleante era organizatorul unui eveniment, iar Diana Matei participa în calitate de artist.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te AICI la spectacol!

Ultimele știri