Căutare Live

Si-a eclipsat toti colegii de platou din “Modern Family”. Sofia Vergara,super- sexy la 41 de ani

Columbianca si-a etalat frumusetea la un eveniment prilejuit de promovarea unuia dintre cele mai apreciate sitcom-uri ale momentului

In ultima vreme, frumusetile latine inregimentate la Hollywood iau, de cele mai multe ori, fata vedetelor feminine neaose din cetatea filmului.

Sofia Vergara este una dintre cele mai dorite femei de pe planeta, iar faima columbiencei a explodat gratie aparitiei saptamanale in sitcom-ul de mare succes “Modern Family”. In varsta de 41 de ani, sud-americanca a fost o prezenta ravasitoare la ultimul eveniment prilejuit de promovarea serialului, facandu-si aparitia intr-o vestimentatie ce i-a pus perfect in valoare atuurile fizice.

Pantalonii mulati pe care i-a etalat Sofia au atras toate privirile fotografilor si fanilor serialului, care au avut doar cuvinte de lauda la adresa celei care da viata exoticei Gloria Delgado. In “Modern Family”, Vergara este sotia lui Jay Pritchett, personaj interpretat de Ed O’Neil, cunoscut pentru rolul lui Al Bundy din “Married with children”

Fetele lui Jamie Oliver au interzis la Facebook sau Instagram!... VIDEO! Nicole Kidman, bomba sexy a anilor '60, in rolul lui Brigitte Bardot...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri