Căutare Live

Și-a pierdut mama bolnavă de cancer, iar asta a marcat-o pe viață! Andreea Bănică şi-a donat părul în scop caritabil

E una dintre cele mai frumoase mame din showbiz. Are succes pe scenă, dar şi o familie împlinită. Însă, în spatele reflectoarelor, Andreea Bănică ascunde o tragedie care i-a marcat viaţa.

E una dintre cele mai frumoase mame din showbiz. Are succes pe scenă, dar şi o familie împlinită. Însă, în spatele reflectoarelor, Andreea Bănică ascunde o tragedie care i-a marcat viaţa. Cancerul i-a răpit mama, cu ani în urmă. În memoria ei, artista şi-a donat părul. Pletele sale, tăiate astăzi de stilist, vor fi transformate în perucă şi vor ajunge la una dintre victimele maladiei.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Conflict, în direct! Mihai Morar, luat la rost de Costi Ioniţă în propria emisiune. Prezentatorul a reacţionat "Eu ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri