Sigur o recunoști, dar nu te-ai fi gândit că actrița Angela Lansbury chiar a fosto femeie superbă în tinerețe. Marea doamnă a cinematografiei britanice a împlinit 92 de ani, dar se ține verde!

Privirea Angelei Lansbury e inconfundabilă, iar dacă există cinefili care poate nu o reperează după nume, cel puțin, nu ar putea să-i confunde ochii cu ai alteia.

Privirea Angelei Lansbury e inconfundabilă, iar dacă există cinefili care poate nu o reperează după nume, cel puțin, nu ar putea să-i confunde ochii cu ai alteia.

Este una dintre cele mai faimoase actrițe britanice și a ajuns la venerabila vârstă de 92 de ani, lăsând în urmă o carieră legendară în lumea cinematografiei. Din fericire, Angela, chiar dacă ajunsă la o vârstă memorabilă, nu a avut niciodată probleme grave de sănătate.

În plus, nonagenara este încă activă, face ceea ce știe mai bine și nici până acum nu s-a despărțit până acum de platourile de filmare, filmând âncă pentru “Mary Poppins Returns”, peliculă care va fi lansată în 2018.

Angela: „Nu putem să ne facem atrăgătoare fără să fim hărțuite şi violate!”

În plan personal, nu a avut o traiectorie amoroasă liniară. Actrița fost căsătorită de două ori, dar de fiecare dată a fost întotdeauna o femeie superbă. Însă, tot această trăsătură se pare că nu le aduce numai lucruri bune divelor.

A

După scandalurile de la Hollywood în care actițe precum Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow au dezvăluit că au fost agresate sexual de producătorul Harvey Weinstein, renumita Angela a făcut un comentariu care a uimit pe toată lumea. Lansbury a declarat că femeile „au încercat să devină mai atractive și, din nefericire, de multe ori au obținut efectul total opus. Deşi e îngrozitor să spun asta, nu putem să ne facem atrăgătoare fără să fim hărțuite şi violate.”

În acest context, foarte mulți fani s-au întrebat dacă și Angela a trecut prin asemenea experiențe traumatizante.

Ultimele știri