Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

FOTO! Silvia de la Vegas a dezvaluit cum a sarit in finala "Splash! Vedete la apa". Se putea accidenta foarte grav!

Show-ul de la Antena 1 a fost o provocare pentru multi dintre concurenti. Silvia de la Vegas a trecut printr-o asemenea incercare la "Splash! Vedete la apa" si a dorit sa explice prin ce a trecut si la ce riscuri s-a expus, cum si-a depasit limitele si a aratat ca e o femeie puternica.

"Am o destainuire sa va fac.

In ziua finalei de la SPLASH, am luat o decizie radicala: Sa sar stand in maini si plonjare in cap de la 10 metri, daca ajungeam in primii 5.

Saritura fiind teribil de riscanta, niciun antrenor nu m-ar fi lasat sa o fac in finala de la 10 metri, fara sa o fi exersat macar de la 7. Diferentele dintre o saritura de la 5 si una de la 10 metri sunt foarte mari si cea mai mica greseala in executie poate duce la un accident grav...

Asa ca, a trebuit sa improvizez si sa le spun tuturor ca am facut-o o data de la 7 si mi-a iesit bine.

Deci, saritura mea de la 10 metri a fost executata in premiera, direct in concurs...

Singurul om care a stiut tot adevarul a fost Mihai, care a purtat pe umeri povara emotiilor si teama ca as putea pati ceva cu adevarat grav.

Multumesc, Mihai, ca ai fost si esti in fiecare clipa atat de aproape de mine si poate ca si datorita tie sunt o femeie puternica!", a scris Silvia Launeanu pe Facebook.

Mesajul a fost extrem de bine primit de fani, care au apreciat gestul Silviei si au felicitat-o.

Foto: Facebook / Silvia Launeanu

Recomandari