Simona Gherghe, sub masca lui Charlie Chaplin! Vedeta Antenei 1 a interpretat una dintre melodiile sale celebre

Vocea si statura au dat-o de gol pe Simona Gherghe! Doctorul Monica Pop si Gina Pistol au ghicit vedeta din spatele personajului Charlie Chaplin.

Realizatoarea emisiunii Acces Direct a interpretat sub masca lui Charlie Chaplin una dintre melodiile celebre ale celui mai cunoscut star de cinema.

Simona Gherghe a spus ca e o mare admiratoare a lui Charlie Chaplin, iar interpretarea melodiei cantata in trecut de marele actor american i s-a parut foarte grea.

Prezentatoarea a pregatit o alta surpriza in cadrul emisiunii Demascarea. Vedeta a cantat o alta melodie celebra a lui Charlie Chaplin, single-ul “Smile”

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri