Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Simona Gherghe, primele declarații, după ce a devenit mamă pentru a doua oară! Ce dificultăți întâmpină. „A fost destul de greu. Sunt dureri...”

Simona Gherghe a făcut primele declarații după ce a devenit mamă pentru cea de-a doua oară. Prezentatoarea a dezvăluit prin ce trece acum și a povestit cum a arătat prima întâlnire a fiicei ei,  Ana Georgia, cu fratele ei nou-născut, Vlad.

Simona Gherghe a făcut primele declarații după ce a devenit mamă pentru cea de-a doua oară. Prezentatoarea a dezvăluit prin ce trece acum și a povestit cum a arătat prima întâlnire a fiicei ei, Ana Georgia, cu fratele ei nou-născut, Vlad.

„A fost destul de greu noaptea trecută. A fost prima noapte acasă și încă ne acomodăm. A plâns un pic, nu se hotăra când vrea să mănânce, a început deja să aibă colici… E normal să fie mai dificil în primele nopți, plus că și-a schimbat și el mediul… De la prima dată din burta mamei, apoi a mai petrecut 2-3 nopți în neonatologie și în sfârșit a ajuns și el acasă la noi și la surioara lui Ana. El e cuminte și chiar dacă nu a fost foarte mare la naștere, este foarte puternic, ca și Ana”, a spus Simona Gherghe.

Despre soțul ei, Simona Gherghe a spus că a fost primul care l-a luat în brațe pe Vlad și că a fost foarte emoționat.

„Răzvan a fost ca și în cazul Anei alături de mine în sala de operație și a fost primul care l-a luat în brațe. Și a fost foarte emoționat, foarte, foarte emoționat. Avem niște amintiri foarte frumoase, practic din primul lui minut de viață”, a povestit Simona Gherghe.

Prezentatoarea a vorbit și despre întâlnirea fiicei ei în vârstă de doi ani cu nou-npscutul.

„Am avut mari emoții în legătură cu întâlnirea lor, pentru că Ana este foarte legată de noi și în special de mine și mă gândeam să nu sufere. Cât am stat eu în spital, atât mama mea și Răzvan au pregătit-o și a fost un moment absolut senzațional, pentru că s-a emoționat atât de tare, l-a mângâiat și l-a pupat… Îi spune Bad, de la Vlad. Sunt foarte fericită că deja îl iubește. Cu siguranță că va fi și geloasă la un moment dat. E fascinată de tot ce înseamnă Vlad, de cum îl schimbăm, de cum îl hrănesc. A asistat aseară la baie și era numai ochi și urechi. Era foarte atentă să vadă tot ce se întâmplă. Azi dimineață după ce s-a trezit, primul lucru pe care a vrut să-l facă a fost să meargă să-l vadă pe Vlad”, a povestit Simona Gherghe.

„Noi o să avem grijă să împărțim în mod egal afectivitatea și atenția, să nu sufere, mai ales ea că este un pic mai mare”, a precizat ea.

Simona Gherghe a mai spus că are parte de ajutor din partea părinților și a soțului ei, mai ales în această perioadă, în care suferă de unele dureri postoperatorii.

„Sinceră să fiu, după ce am născut-o pe Ana, nu credeam că o să mai am vreodată fericirea să mai strâng în brațe un pui de om așa de mic, dar uite că am fost binecuvântați și s-a întâmplat lucrul acesta. Nu putem decât să fim foarte fericiți, chiar dacă știm amândoi că o să urmeze o perioadă destul de dificilă. Primele luni cu un nou-născut în casă nu sunt simple, dar avem și ajutor din partea părinților și acum și experiență…”, a mai spus Simona Gherghe.

Sursă video: Antena Stars.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro