Antena Căutare

Singura regulă strictă pe care Kate Middleton le-o impune copiilor. Ce nu au voie să facă micuții acasă

Deși nu par a fi doi părinți stricți, se pare că Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, le-au impus celor trei copii ai lor o regulă importantă, de la care nu își doresc ca cei mici să se abată, în special când aceștia se află acasă.

Prințul și Prințesa de Wales nu le impun celor mici multe reguli acasă, însă de la una singură nu se abat niciodată. Despre ce este vorba

Profimedia

Viața cu trei copii nu este una tocmai ușoară nici atunci când faci parte din familia regală, iar copiii actualilor Prinț și Prințesă de Wales cunosc foarte bine regulile ce țin de etichetă încă de la vârste fragede.

Ce regulă strictă au Prințul William și Kate Middleton pentru cei trei copii ai lor

Așa cum era de așteptat, cei mici au fost învățați cum să se comporte exemplar în societate, în cadrul întâlnirilor oficiale, însă se pare că Prințul William și Kate Middleton nu se abat de la „protocol” nici când vine vorba de propria locuință.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton au lansat felicitarea de Crăciun. Detaliul ascuns din imaginea în care apar alături de copii

Micuții lor sunt cunoscuți pentru personalitățile debordante - amintim cum Prințul Louis i-a dat bătăi de cap mamei sale în timpul Jubileului de Platină, atunci când filmulețul cu cei doi a devenit viral, iar mutrițele și gesturile lui au amuzat întreg internetul - iar Ducii de Cambridge, deși par permisivi, au o regulă nescrisă de la care nu se abat cu ușurință.

Dacă pentru vârstele lor e perfect normal să mai aibă și momente în care nu sunt tocmai cei mai ascultători, Prințul George, în vârstă de 9 ani, Prințesa Charlotte, de 7 ani și Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, știu că orice ar face nu au voie să țipe în casă. Prințul William și Kate Middleton au „o regulă strictă” pentru copiii lor: „Fără strigăte!”, a informat o sursă apropiată familiei regale pentru The Sun.

Ce se întâmplă dacă micuții încalcă regula. Cum procedează Prințul William și Kate Middleton

„Țipatul este absolut interzis”, a declarat sursa, adăugând totodată că Prințul și Prințesa de Wales folosesc o abordare diferită pentru pedeapsă, în cazul în care regula nu este respectată. În loc să îi trimită pe cei mici „la colț” sau să îi închidă în camera lor, se pare că Ducii de Cambridge preferă să le explice celor mici de ce au greșit. „Sunt luați de la locul disputei și Kate sau William discută cu ei pe un ton calm”, a explicat sursa.

Răbdarea lui Kate Middleton a putut fi observată cel mai bine în timpul Jubileului de Platină, atunci când Prințul Louis a fost surprins într-un mic acces de „furie”, perfect normal pentru vârsta sa. Micuțul nu părea să mai aibă răbdare, iar la un moment dat a fost filmat în timp ce îi punea mâna la gură mamei sale, în timp ce Kate încerca să îl înduplece, iar videoul a făcut înconjurul internetului.

Citește și: Kate Middleton a împlinit 41 de ani. Imaginile de arhivă din copilăria Prințesei de Wales, pe când era doar o fetiță

Expertul regal Katie Nicholl a explicat atunci că Prințul William, de 40 de ani, și Kate Middleton, de 41 de ani, nu sunt genul de părinți extrem de stricți, ci mai degrabă doresc să susțină creativitatea celor mici. Totodată, cei doi petrec mult timp în compania copiiilor lor și îi încurajează să stea cât mai mut în natură sau să se ocupe de diverse activități ce implică lucrul manual, pentru o dezvoltare armonioasă.

Andreea Antonescu, imagine rară din vacanța cu iubitul! Cum s-au fotografiat cei doi... Cum arăta Sebastian Stan în copilărie. Imagine rară cu românul de la Hollywood...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x