Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Snoop Dogg a comparat noile încălțări create de Kanye West cu „papucii de închisoare”

Când sunt proiectate niște încălțări de înaltă calitate, există prea puține posibilități ca produsele să fie comparate cu „niște papuci de închisoare”. Din păcate, pentru rapperul antreprenor Kanye West, noile sale sandale Yeezy au fost asemănate cu pantofii din închisoare înainte de a ajunge chiar pe piață și de nimeni altul decât de criticul său personal, Snoop Dogg.

Când sunt proiectate niște încălțări de înaltă calitate, există prea puține posibilități ca produsele să fie comparate cu „niște papuci de închisoare”. Din păcate, pentru rapperul antreprenor Kanye West, noile sale sandale Yeezy au fost asemănate cu pantofii din închisoare înainte de a ajunge chiar pe piață și de nimeni altul decât de criticul său personal, Snoop Dogg.

Dorind să susțină inițiativa soțului ei, Kim Kardashian a scris: „Noi diapozitive Yeezy pentru copii OMG. Sunt atât de drăguți, atât de proaspeți. Sunt cauciucate și atât de comode”.

Deși par foarte confortabile, nu toți au fost încântați de prototipurile lui Kanye West. Unul din criticii lui a fost chiar Snoop Dogg care a lăsat un comentariu care stârnit multe reacții. Acesta a asemănat papucii rapper-ului cu niște „papuci de închisoare”, însoțit de multe emoji de râs.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro