Căutare Live

ȘOC! Mariah Carey e de NERECUNOSCUT! Cum arată acum celebra cântăreață

Surpriză de proporții pentru fanii celebrei cântărețe Mariah Carey! După ce a fost aspru criticată de admiratori pentru aparițiile sale, artista i-a șocat pe toți cu o schimbare complet neașteptată!

Aflată într-o vacanţă de o lună şi jumătate, cântăreaţa americană îşi petrece timpul liber pe un yacht. La 48 de ani, Mariah Carey se bucură de noua siluetă alături de iubitul cu 13 ani mai tânăr.

Ea a postat pe Instagram poze în care le arată fanilor cât de mult s-a schimbat. La sfârşitul lui august, Mariah Carey va relua seria de concerte din Las Vegas.

Iar o lună mai târziu va începe primul său turneu în Asia. Până în noiembrie, ea va cânta în 13 oraşe de pe continentul asiatic.

În ultima perioadă, Mariah Carey a fost aspru criticată pentru faptul că s-a îngrășat mult și și-a pierdut formele sexy de demult, dar artista s-a pus pe treabă și a slăbit enorm, iar acum arată într-o formă de zile mari!

Fratele Mădălinei Manole face DEZVĂLUIREA momentului, după ce a fost AMENINȚAT! „O să vedeți ce se va întâmpla în toamnă... Dramele marca „Brangelina” se țin lanț! Brad Pitt este ÎNGROZIT de Angelina Jolie! Ce se teme că va face actrița, spre d...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri