Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Șoc pentru fani! Cum arată acum Florin Salam, după ce a renunțat la concerte | FOTO

În urmă cu ceva timp, celebrul cântăreț de manele Florin Salam a anunțat că dorește să se retragă din muzică pentru o perioadă, dedicându-și mai mult timp familiei. Totuși, surpriza a fost mare pentru fani atunci când aceștia au descoperit cum arată acum Florin Salam!

Florin Salam și-a făcut recent apariția la un eveniment alături de iubita sa, Roxana Dobre

Celebrul manelist Florin Salam și-a șocat fanii atunci când a anunțat că face o pauză muzicală de dragul familiei sale, căreia dorește să-i acorde mai mult timp. Anii petrecuți pe scenă, seară de seară, la tot felul de evenimente la care a fost solicitat, pare să își fi pus amprenta asupra manelistului, care a ajuns la concluzia că o pauză este mai mult decât binevenită pentru el.

Timpul a trecut și fanii s-au întrebat ce mai face, dar și cum mai arată celebrul Florin Salam, după ce a lăsat scena și microfonul de dragul iubitei sale, Roxana Dobre, și a familiei pe care o are cu aceasta. Există și anumite motive medicale pentru care această pauză a fost binevenită.

Imaginea postată de Roxana Dobre cu Florin Salam

Iată că răspunsul a venit recent! Se pare că frumoasa Roxana Dobre a publicat recent o poză cu ea și cu Florin Salam la un eveniment, prilej prin care am putut observa cum mai arată celebrul manelist.

Unii au spus că s-a îngrășat, alții au ajuns la concluzia că arată mai bine, dar un lucru e cert: celebrul manelist este în continuare la fel de apreciat de către fanii săi, care abia așteaptă vestea revenirii sale pe scenă.