Sofia Vergara, fotografia din tinerețe care a stârnit imaginația fanilor. Cum se poza diva la 20 de ani

Sofia Vergara a încins atmosfera pe Instagram după ce a postat o fotografie cu ea de când avea doar 20 de ani. Superba actriță a atras atenția fanilor cu un costum de baie minuscul.

Cu un posterior care o face adversara lui Jennifer Lopez, Sofia a jucat mereu roluri de femeie fatală, fiind foarte apreciată pentru talentul său actoricesc.

profimedia

La 48 de ani, Sofia Vergara se poate considera foarte norocoasă pentru că încă arată ca la 20 de ani. Drept dovadă, frumoasa actriță cu origini hispanice a postat o fotografie din anii 90, făcută pe plajă la Miami, într-un costum de baie sexy.

Poza într-un costum de baie minuscul a strâns milioane de aprecieri, iar fanii nu s-au putut abține să nu adauge comentarii laudative la adresa fizicului ei de milioane, cu forme voluptoase.

Trup de zeiță și zâmbet angelic

Actrița cu un trup de zeiță a impresionat întotdeauna cu fizicul ei de invidiat, știind cum să își pună în valoare atuurile fizice de fiecare dată. Cu un posterior care o face adversara lui Jennifer Lopez, Sofia a jucat mereu roluri de femeie fatală, fiind foarte apreciată pentru talentul său actoricesc.

Citește și: Sofia Vergara, FABULOASĂ în bikini, la 46 de ani! Actrița a publicat imagini incredibil de sexi de la plajă – GALERIE FOTO

Averea Sofiei Vergara

În anul 2020, Sofia Vergara s-a aflat în fruntea clasamentului cu actrițe care au avut cele mai mari câștiguri. Sofia Vergara, o actriţa columbiano-americană, în vârstă de 48 de ani, a cucerit inima fanilor. O mare parte din suma pe care a câștigat-o în anul 2020 provine din America's Got Talent, unde este jurată. Sofia a câștigat în 2020 mai mult de 43 de milioane de dolari.

În ultimii opt ani, starul originar din Columbia a fost una dintre actriţele cel mai bine plătite din televiziune. În 2020, actrița împreună cu soţul ei au investit într-o proprietate din Beverly Park, pe care au cumpărat-o cu 26 de milioane de dolari.

Vergara mai are o proprietate în stil toscan în Beverly Hills, nu departe de noua casă. A cumpărat-o pe aceea în 2014 pentru 10,6 milioane de dolari, înainte de a se căsători. Familia şi-a petrecut carantina acolo.

Citește și: Din față pare o ținută banală. Ce au observat paparazzi când Sofia Vergara s-a întors cu spatele

Povestea de dragoste pe care o trăiește Sofia Vergara

Chiar dacă nu i-a fost ușor să o convingă să iasă la o întâlnire cu el, Sofia, care pe atunci era logodită, l-a refuzat inițial pe Joe Manganiello, în 2014. Actrița din Modern Family și actorul din True Blood s-au îndrăgostit nebunește după ce Joe a luptat cu morile de vânt pentru a o cuceri.

Cei doi s-au logodit la 6 luni după ce s-au cunoscut, iar în 2015 s-au căsătorit. Nunta a avut loc în Palm Beach, Florida, și cei doi și-au petrecut luna de miere pe o altă insulă privată.

Ultimele știri