Soraya din Sărmana Maria are o fiică superbă. Cum arată fiica lui Itati Cantoral acum

Itati Cantoral se poate mândri cu trei copii frumoși, doi băieți și o fată. Fiica acesteia îi seamănă leit.

Soraya din Sărmana Maria are o fiică superbă. Cum arată fiica lui Itati Cantoral acum

instagram

Itati Cantoral, frumoasa actriță care a devenit faimoasă pentru rolul său negativ din Sărmana Maria, la vârsta de 45 de ani, arată mai bine ca oricând. Cu un trup suplu și un chip lipsit de riduri, pe frumoasa Itati o dau de gol doar copiii săi, toți trei fiind acum la vârsta adolescenței.

Itati Cantoral, cariera sa

Frumoasa actriță este originară din Mexic și și-a început cariera în 1993, când a apărut în telenovela Dos mujeres, un camino alături de Erik Estrada. Cu toate acestea, rolul Sorayey Montenegro din telenovela Sărmana Maria a făcut-o cunoscută pretutindeni.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În 2001, ea a jucat în Sin Pecado Concebido, în 2002 a primit un rol în producția braziliană Vale todo, iar în 2003 a jucat într-o producție Telemundo numită El alma herida.

După ultimul divorț, Itati și-a continuat cariera de actriță, împărțindu-și timpul astfel încăt să nu lipsească nici din viața celor trei copii ai săi. Ea a mai jucat și în José José, el príncipe de la canción (2018), Silvia Pinal, frente a ti (2019) și La mexicana y el güero (2020).

De-a lungul carierei sale, Itati Cantoral a câștigat și câteva premii Tv y Novelas pentru "cea mai bună actriță în rol negativ” și unul pentru "cea mai bună actriță în rol principal", acesta din urmă fiind primit pentru prestația din produc'ia "Hasta que el dinero nos separe".

Itati Cantoral, viața de familie

Itati și-a cunoscut marea dragoste, pe Eduardo Santamarina, la Televisa, când încă studia actoria. În 1992, ei au colaborat, fiind colegi pe platourile de filmare pentru De Frente al Sol, iar în 1997 au fost colegi și la filmările pentru Salud, Dinero y Amor. Atunci a început povestea lor de dragoste. În 1999 s-au căsătorit, iar în 2000 frumoasa Itati a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Pe 3 august 2000 s-au născut băieții lor gemeni, Eduardo și Roberto.

După 5 ani de căsnicie, Itati a divorțat de soțul ei în 2004. În 2008, actrița s-a căsătorit cu producătorul Carlos Alberto Cruz și în luna octombrie a aceluiași an, frumoasa Itati a născut o fetiță, pe Maria. Din nefericire, Carlos și Itati au divorțat în 2017.

Cele trei nașteri nu și-au pus amprenta asupra trupului său. Actrița a reușit să-și păstreze silueta subțire, de care este foarte mândră.

Fotografiile pe care le postează pe pagina sa de Instagram cu peste 2 milioane de urmăritori primesc multe aprecieri și cuvinte de laudă.

Ultimele știri