Sore Mihalache are un copil superb! Poze recente cu fetița ei

Sore Mihalache nu se laudă doar cu o carieră impresionantă. Vedeta se bucură în fiecare zi de familia ei frumoasă. Sore are un copil superb, care îi seamănă leit. Fanii artistei s-au topit când au văzut câteva poze recente cu fetița ei, Erin.

Cum arată fetița cântăreței Sore Mihalache

Instagram/soreonline

Sore Mihalache și avocatul Mircea Julean sunt cei mai fericiți părinți. Cei doi au împreună o fetiță superbă, în vârstă de 4 ani. Micuța Erin este rodul iubirii frumosului cuplu, care se iubește de mai bine de 5 ani.

Ce copil superb are Sore Mihalache

Recent, vedeta a postat o fotografie în care apare alături de Erin, într-un decor de poveste. Cele două se strâng în brațe și zâmbesc cu gura până la urechi.

''Cât de mare poate crește o inimă, mă întreb? Cât loc să existe între două brațe și câte cuvinte să găsim ca să exprimăm tot ce simțim?'', a fost mesajul emoționant adăugat de Sore, cu referire la fiica sa.

Citește și: Sore, viața în izolare. Artista își petrece tot timpul alătri de fetiţa ei

Sore are o relație extrem de apropiată cu fiica sa. Momentele mamă-fiică fac deliciul prietenilor de pe Instagram ai cântăreței. Imaginile și filmulețele pe care fosta membră a trupei LaLa Band le postează pe contul său sunt de-a dreptul adorabile.

''Am norocul unui copil care îmi seamănă ca o picătură de apă. Văd în ea și personalitatea mea de acum. Lucrurile care îmi plac au ajuns și la fiica mea”, a declarat artista într-un interviu pentru Antena 3.

Citește și: Sore lansează melodia "Ce faci, fată?": Îmi place să mă joc de-a regizorul

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri