Live acum
Prime Time 20:30Adela

Sorin Bontea, pe postul de stilist în culisele Chefi la cuțite. Cum „l-a aranjat” pe Florin Dumitrescu

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au lăsat filmați în culisele show-ului culinar Chefi la cuțite. Cei doi chefi au avut parte de câteva momente de relaxare.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au filmat în culisele de la Chefi la cuțite

Antena 1

Sorin Bontea s-a lăsat filmat în timp ce îi aranja părul colegului său mai tânăr. În imaginile postate pe Instagram Florin Dumitrescu apare stand pe scaun, bucurându-se de „răsfățul” acordat de colegul său care pentru câteva minute a luat rolul de stilist.

Imaginile postate pe rețelele sociale de Sorin Bontea au ca muzică ambientală coloanal sonoră a filmului „Fantoma mea iubită” (Ghost) și a adunat peste 23.000 de aprecieri.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, scene amuzante în culisele de la Chefi la cuțite

Fanii celor doi nu au ezitat să comenteze și să se amuze pe seama filmulețului cu cei deoi chefi:

„No așa, mai trebuie și distracție!”, „Nebuni simpatici și adorabili!”, „Sunteți bestiali”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a încheiat în luna decembrie a anului 2020 și l-a desemnat câștigător pe Ionul Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt gata acum de o nouă confruntare în goana de-a marca noi victorii, în timp ce Sorin Bontea speră că va reuși să rămână la fel de bun ca și până acum, cu un sezon „Chefi la cuțite” câștigat după victoria uriașă de la „Asia Express” sezonul 3.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Cei trei chefi pregătesc un nou sezon de Chefi la cuțite

Cei trei îndrăgiți jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 pregătesc sezonul cu numărul 9, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce surprize au pregătit aceștia, de data aceasta.

Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” va fi difuzat în curând, la Antena 1!

Din cele 8 sezoane de până acum de Chefi la cuțite, 4 concurenți din echipele lui Bontea au câștigat, ceea ce-l face pe Sorin să aibă un avantaj în fața colegilor lui: Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care au câte două sezoane câștigate la activ.

Sorin Bontea a dezvăluit că este extrem de fericit de succesul concurentului său și chiar dacă în sezonul 8 echipa sa intra foarte des la duel, acest lucru nu a făcut decât să-I antreneze, a mărtusit Sorin Bontea.

Citește și: Sorin Bontea și fiica sa au cucerit internetul. Juratul "Chefi la cuțite" a arătat lumii surpriza pe care a primit-o de la Miruna lui

„Sincer, nu credeam că o să ajung cu 2 oameni în Finală. Mă așteptam ca finaliștii să fie Ionuț, Cristi și Blenche, dar jocul greșeala așteaptă. Echipa lui Cătălin a gătit foarte bine, au câștigat multe battle-uri, dar le-a lipsit antrenamentul. Ionuț este plecat de mic în Germania, are diplomă în construcții, a ajuns să lucreze în bucătărie, dar eu cred că el e născut să gătească. L-am simțit foarte emoționat și am reușit să-i împărtășesc din experiența mea și să-l ajut să se întoarcă în România”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, la TV. Dezvăluirile lui Sorin Bontea l-au făcut să plângă

Și Ionuț Belei a avut numai cuvinte de laudă pentru mentorul său, de la care a primit cuțitul de aur în etapa preselecțiilor.

„Pentru mine chef Sorin este și va fi un exemplu și de la el am învățat ce-I mai bun și anume Ionuț, fă-ți echipa să lucreze pentru tine, nu cu tine. Și cred că acesta e cel mai important sfat pe care l-am primit de la un mentor”, a mărturisit Ionuț Belei.

Recomandari