Căutare Live

Sorin Dumitraş, fost concurent la "Insula iubirii" şi "Burlăciţa", schimbare totală de look! Stripperul e de nerecunoscut

Sorin Dumitraş şi-a dorit foarte mult să îşi găsească sufletul pereche, însă norocul nu a fost de partea sa. Deşi nu a întâlnit persoana potrivită la "Burlăciţa" şi "Insula iubirii", viaţa lui s-a schimbat radical.

Sorin Dumitraş, alături de Deea, în timpul filmărilor pentru "Insula iubirii"

Facebook

Sorin Dumitraş şi-a dorit foarte mult să îşi găsească sufletul pereche, însă norocul nu a fost de partea sa. Deşi nu a întâlnit persoana potrivită la "Burlăciţa" şi "Insula iubirii", viaţa lui s-a schimbat radical.

Sorin Dumitraş a ajuns în lumina reflectoarelor odată cu participarea în cadrul show-ului "Burlăciţa", unde s-a luptat pentru inima Andreei Mantea. A făcut tot posibilul să o cucerească, dar bruneta s-a temut de faptul că el este dansator în cluburi de noapte, aşa că l-a refuzat.

Fizicul lui Sorin Dumitraş a atras-o pe Andreea Mantea, însă cei doi nu au format un cuplu

Ulterior, Sorin Dumitraş s-a orientat către un alt reality-show de succes. A avut rolul de ispită la "Insula iubirii", şi-a pus în evidenţă calităţile fizice, dar nici aici nu a reuşit să îşi întâlnească jumătatea.

Sorin Dumitraş a ajuns la "Insula iubirii"! Atitudinea sa şi fizicul îl ajută să fie extrem de periculos

De câteva luni, Sorin Dumitraş s-a decis să părăsească România şi a plecat într-o aventură de neuitat în Malaezia, unde face show-uri extrem de fierbinţi în cluburi. Şi pentru ca schimbarea să fie totală, acesta s-a făcut blond. Diferenţa este surprinzătoare...

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gabriel Cotabiţă revine pe scenă! Cum sună noua piesă a artistului...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri